Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγγλικά γκολ και έκπληξη στο 9.00 #Nikolas43

Προγνωστικά

Πρώτη σέντρα στην Premier League και συνέχεια στις μικρότερες κατηγορίες από τον #Nikolas43 με προγνωστικά έως 9.00.

Επιτέλους γεμάτο πρόγραμμα στην Αγγλία και ένα Σάββατο όπως το έχουμε συνηθίσει. Πολλά τα παιχνίδια και πολλές οι ευκαιρίες. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Αγγλίας: Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ

Πρεμιέρα για τις δυο ομάδες με τη Γουέστ Χαμ να επιστρέφει με άλλο αέρα καθώς πλέον έχει στη συλλογή της ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Κομβική χρονιά καθώς καλείται να αποδείξει πως δεν της αξίζει να παλεύει για την παραμονή της αλλά για έξοδο στην Ευρώπη σε σταθερή βάση. Τα «κεράσια» από την άλλη θα προσπαθήσουν όπως πάντα να μείνουν στην κατηγορία. Την περασμένη σεζόν η Μπόρνμουθ ήταν κάπως τυχερή λόγω της κακής κατάστασης της Λέστερ και της Έβερτον. Η προϊστορία μιλάει για αυτό το παιχνίδι καθώς τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους είχαν συνολικά 22 γκολ. Γιατί όχι και σήμερα; Over 2,5 στο 1.90 της Novibet.

Μπράιτον – Λούτον

Ιδιαίτερο παιχνίδι και ιστορικό για τους φιλοξενούμενους. Υπέροχη ιστορία για τους «καπελάδες» της Λούτον οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια ανέβηκαν από την League Τwo στην Premier League. Από τις καλύτερες ατάκες που άκουσα με την άνοδο της ήταν πως όταν το έκανε αυτό ο Εργοτέλης και η Χαλκηδόνα η Λούτον δεν είχε ΑΦΜ. Βέβαια η Λούτον πλήρωνε τους παίχτες της από το 1890 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Πολύ καλή χρονιά για την Μπράιτον η περσινή και σίγουρα έχει βλέψεις για πιο ψηλά. Εκτός βέβαια αν έπιασε ταβάνι. Θα φανεί με τον καιρό. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, εγώ όμως θα πάω με την έκπληξη σε ένα ξεκάθαρο fun bet με το διπλό της Λούτον στο 9.00 της Betshop. Καθαρά για λόγους ρομαντισμού και για να κλείσει όμορφα η ιστορία της πριν τη μάχη της παραμονής. Κι αν βγει όλα καλά αν όχι συνεχίζουμε.

Προγνωστικά: Γουότφορντ – Πλίμουθ

Από τα φαβορί για άνοδο οι γηπεδούχοι, το έδειξαν με ένα εμφατικό 4-0 απέναντι στην ΚΠΡ στην πρεμιέρα. Αν η Γουότφορντ μπήκε με φορά στο πρωτάθλημα θα φανεί τώρα στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Η Πλίμουθ, νεοφώτιστη στην Championship, κέρδισε 3-1 την Χάντερσφιλντ στην πρεμιέρα. Μένει να δούμε αν ήταν πυροτέχνημα. Πιστεύω το οver 2,5 έχει αρκετή τύχη σε απόδοση 1.85 στη Novibet.

Κάρντιφ – ΚΠΡ

Σκληροτράχηλη η Κάρντιφ στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λιντς. Αντικειμενικά άξιζε τη νίκη, την οποία έχασε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ΚΠΡ διασύρθηκε από την Γουότφορντ στην πρεμιέρα και δεν μας έκανε εντύπωση. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε δεχθεί πέντε γκολ από την Όξφορντ της League Οne. Σε κακό φεγγάρι οι Λονδρέζοι στο ξεκίνημα πιθανό να δούμε ακόμα ένα οver 2,5 σε παιχνίδι τους. Στο 2.15 η απόδοση της Novibet.

Αγγλικά γκολ και έκπληξη στο 9.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αγγλικά γκολ και έκπληξη στο 9.00

Μονό
17:00

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ

Over 2,5

1.90
BET: 25 units
Fun bet
17:00

Μπράιτον – Λούτον

2

9.00
BET: 5 units
Μονό
17:00

Γουότφορντ – Πλίμουθ

Over 2,5

1.85
BET: 25 units
Μονό
17:00

Κάρντιφ – ΚΠΡ

Over 2,5

2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending