Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Μοιρασιά στο Λονδίνο #Nikolas43

Προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας: Πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο Λονδίνο και ο #Nikolas43 δεν βλέπει υπεροχή από καμία ομάδα.

Τσέλσι – Λίβερπουλ το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Αγγλία την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Ξεκινάμε ωραία, πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Τσέλσι – Λίβερπουλ

Οι δυο ομάδες απογοήτευση της περασμένης σεζόν αντιμέτωπες την πρώτη αγωνιστική. Το λες ωραίο για ξεκίνημα, να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αμφότερες έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και τον απολογισμό τους και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν ξανά τους στόχους τους. Κοινός στόχος της Τσέλσι και της Λίβερπουλ η επιστροφή στην κορυφή της Premier League. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, πέρυσι κάποια στιγμή τις τελευταίες αγωνιστικές βγήκαν τα κομπιουτεράκια στο Λονδίνο και υπολόγιζαν πόσους βαθμούς χρειάζονται για να μην υποβιβαστούν οι «μπλε». Στιγμές που κανείς δεν θέλει να ζήσει ξανά εξού και έπεσε αρκετό χρήμα για μεταγραφές.

Στην πλευρά της Λίβερπουλ μετά την κακή έβδομη χρονιά που περνάει ο Κλοπ σε κάθε πάγκο που κάθεται, περιμένουν όλοι το restart. Δεν κινδύνεψε όπως η Τσέλσι αλλά το τρένο του Champions League χάθηκε νωρίς. Ότι και να λέμε, ότι και αν αναλύσουμε, ότι κι αν είδαμε σε φιλικά, είναι η πρώτη αγωνιστική. Θεωρώ ότι και οι δυο θα είναι μουδιασμένες. Πιο λογική επιλογή θεωρώ την ισοπαλία η οποία πιστεύω θα έχει και γκολ. Αλλά θα μείνω στο σημείο «Χ» στο 3.65 της Fonbet.

Μοιρασιά στο ΛονδίνοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μοιρασιά στο Λονδίνο

Μονό
18:30

Τσέλσι – Λίβερπουλ

X

3.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending