Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κάνει το καθήκον της η ΑΕΚ #Bats

προγνωστικά

Σε Λεμεσό και Ζάγκρεμπ ταξιδεύει σήμερα ο #Bats με σημεία από τα προκριματικά του Champions League.

Έως και το 3.35 φτάνουν οι αποδόσεις για τα σημερινά προγνωστικά με δύο μονές επιλογές από τα ματς του Άρη Λεμεσού και της ΑΕΚ.

Προγνωστικά: Άρης Λεμεσού – Ράκοβ

Την πρώτη φετινή του ήττα υπέστη ο Άρης Λεμεσού στην Τσεστοχόβα, με σκορ 2-1 από τη Ράκοβ. Παρότι έδειξε καλά σημάδια κι είχε ευκαιρίες, η ομάδα του Σπιλέφσκι πλήρωσε τις αδυναμίες της στην άμυνα κι έφυγε με άδεια χέρια από την Πολωνία. Το καταπληκτικό γκολ του Μαγιαμπέλα στο 89’ έσωσε την παρτίδα και έκανε πολύ πιο βατό το έργο για τους Κύπριους ενόψει της ρεβάνς. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στη Λεμεσό και οι γηπεδούχοι σίγουρα έχουν το προβάδισμα. Ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε και την κακή εκτός έδρας παρουσία της Ράκοβ, όπως φάνηκε κι από την ήττα της στην έδρα της Πιάστ Γκλίβιτσε την περασμένη Παρασκευή. Θα πάρουμε τον άσο με απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που έχει ξεπεράσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου για τους χειρότερους δυνατούς λόγους. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε όσον αφορά το τραγικό γεγονός που διαδραματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς τα πάντα έχουν ήδη ειπωθεί. Ας πάμε λοιπόν στο ψητό κι ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον ΑΕΚ στο «Μάξιμιρ». Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο για ρεβάνς, το ματς στην Κροατία τελικά είναι αυτό που ανοίγει την σειρά αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων. Το αν θα ευνοήσει αυτή η εξέλιξη την Ντιναμό ή την ΑΕΚ θα φανεί στο τέλος. Πάντως η Ένωση ξεκινά ξέροντας ότι μπορεί να φύγει και με την ισοπαλία από το πρώτο παιχνίδι, καθώς στο δεύτερο παιχνίδι θα έχει τη στήριξη του κόσμου της.

Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη παίξει έξι επίσημα παιχνίδια την στιγμή που ο «δικέφαλος» θα δώσει το πρώτο του απόψε. Αρκετά σημαντικός παράγοντας αυτός οπότε δύσκολα μπορούμε να κρίνουμε τις δύο ομάδες με παρόμοια κριτήρια. Πάντως οι Κροάτες δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Διέλυσαν με 4-0 την Αστάνα και την κέρδισαν με 2-0 στη ρεβάνς, αλλά στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 1-1-1 με δύο εντός έδρας απώλειες. Η ΑΕΚ έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ, αλλά δε βρίσκεται και στο 100% όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα. Περιμένουμε ένα νευρικό παιχνίδι που σίγουρα δε θα ξεκαθαρίσει κάτι όσον αφορά την πρόκριση. Επιλογή μας η ισοπαλία στο 3.35 της Stoiximan.

Κάνει το καθήκον της η ΑΕΚΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κάνει το καθήκον της η ΑΕΚ

Μονό
20:00

Άρης Λεμεσού – Ράκοβ

1

2.30
BET: 30 units
Μονό
21:00

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ

Χ

3.35
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending