Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Super League: Ησυχία… αρχίζει! #Nikolas43

Προγνωστικά Super League

Σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League με την αναμέτρηση Βόλος – Λαμία και προγνωστικά στο 3.25 από τον #Nikolas43.

Πρώτη σέντρα στο Πανθεσσαλικό βράδυ Παρασκευής, το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ξεκινάει με ένα όχι και τόσο εμπορικό παιχνίδι. Δεν παύει όμως να αξίζει το ποντάρισμα μας. Πάμε στα προγνωστικά Super League.

Προγνωστικά Super League: Βόλος – Λαμία

Ο Αύγουστος σιγά-σιγά οδεύει προς το τέλος του, τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει και ήρθε και η δική μας σειρά. Πρεμιέρα με το Βόλος – Λαμία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Σίγουρα το επίπεδο της αισιοδοξίας ότι το πρωτάθλημα φέτος θα κινήσει το ενδιαφέρον μας είναι πολύ ψηλά. Δεν εξηγείτε αλλιώς μια τέτοια πρεμιέρα, βράδυ αυγουστιάτικης Παρασκευής. Ποιος δεν θέλει να κάτσει στην τηλεόραση να ακούσει φωνές και σφυρίγματα λες και είναι τιμωρημένη η έδρα, χωρίς κόσμο και αμφίβολο ενδιαφέρον. Τα ίδια βέβαια έλεγα και πέρυσι στην πρεμιέρα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης. Το τελικό 3-3 με διέψευσε πανηγυρικά.

Ισορροπημένο περιμένω και το σημερινό παιχνίδι. Ο Βόλος θεωρώ πως δεν θα έχει θέση στα play off στο τέλος της χρονιάς, χωρίς να κινδυνέψει βέβαια. Από την άλλη, η Λαμία σταθερή στις απόψεις της, θα παλεύει για την σωτηρία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καμία από τις δυο ομάδες δεν εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας. Αρκετές οι ισοπαλίες στην παράδοση, με πιο πρόσφατη στο τελευταίο παιχνίδι τους στο Βόλο. Μια ακόμα στην πρεμιέρα είναι καλό αποτέλεσμα και για τους δυο. Ένα μικρό ποντάρισμα στο Χ στο 3.25 της Fonbet αξίζει τον κόπο.

Μονό
21:00

Βόλος – Λαμία

Χ

3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending