Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μπρίνιτς: «Θα δώσω το 100% για να κερδίσουμε το φετινό πρωτάθλημα»

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρόλευκων” έδωσε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, χαρακτηρίζοντας καταπληκτικούς του φιλάθλους της ομάδας. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι η τιμή να αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ότι θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το βράδυ της Παρασκευής την συμφωνία με την Μάριμπορ για την απόκτηση του Ιβάν Μπρίνιτς και αμέσως μετά ο 21χρονος Κροάτης εξτρέμ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός Κροάτης:

«Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί. Θα δώσω λοιπόν το 100% για να κερδίσουμε το φετινό πρωτάθλημα και να έχουμε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, είναι για εμένα μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα φέτος και θα βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ την ομάδα.

Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν από εμένα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να είμαστε χαρούμενοι».//ΓΓ



Περισσότερα

Click to comment

Trending