Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ποιος είναι ο ανυπόμονος οδηγός που θα οδηγήσει την Red Bull στην Θεσσαλονίκη

 

Ο Πάτρικ Φριζάχερ θα είναι εκείνος που θα πιλοτάρει την RB7 στις 23 Σεπτεμβρίου, στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα… ανυπομονησίας.

Ο 33χρονος άλλοτε οδηγός της Formula 1, μίλησε σε video-post της Red Bull Greece, όντας ο πιλότος που θα βρίσκεται μέσα στο μονοθέσιο των “Κόκκινων Ταύρων” στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας χαμό με τον κινητήρα V8, ο οποίος έδωσε το πρωτάθλημα της σεζόν 2022 στην Αυστριακή ομάδα.

Το 2005 ήταν οδηγός στην Minardi και οδήγησε στα πρώτα 11 Grand Prix, από την Αυστραλία μέχρι την Μεγάλη Βρετανία, πριν αντικατασταθεί. Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο τότε Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, Πολ Στόνταρτ, τον ενημέρωσε πως όφειλε κάποια χρήματα από τους προσωπικούς ΤΟΥ χορηγούς, τα οποία έπρεπε να εξοφλήσει μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Στις 11 Ιουλίου, το συμβόλαιό του λύθηκε.

Από το Γερμανικό Γκραν Πρι και μετά, την θέση του πήρε ο Ολλανδός, Ρόμπερτ Ντόορνμπος, ο οποίος και ολοκλήρωσε τη σεζόν. Το μοναδικό αποτέλεσμα που σημείωσε ο Φριζάχερ, ήταν 3 βαθμοί στο Αμερικανικό GP, στο οποίο έτρεξαν μόνο τα μονοθέσια των τριών ομάδων, τα οποία φορούσαν ελαστικά από την Ιαπωνική εταιρεία, Bridgestone.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Red Bull Greece:

«Γεια σας Έλληνες φανς, είμαι ο Πάτρικ Φριζάχερ και θα είμαι ο οδηγός στο Red Bull Showrun by Alumin, στην Θεσσαλονίκη. Δεν βλέπω την ώρα να σας δω όλους το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου. Οπότε, ανυπομονώ πολύ και εύχομαι να είστε έτοιμοι για μερικά… ντόνατς».//ΓΚ



Περισσότερα

Click to comment

Trending