Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

«Κοντά στο να κλείσει τον Βαλεντίν Γκόμεζ η ΑΕΚ»

 

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Βέλεζ Σάρσφιλντ βρίσκεται η “Ένωση” για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού. 

Σε αποκάλυψη προχώρησε το βέλγικο Μέσο “Koinc Sport”, το οποίο μιλάει για “γάμο” μεταξύ της ΑΕΚ και του νεαρού Αργεντινού. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν, με τη Βέλεζ να απαιτεί ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον Γκόμεζ.

Οι Βέλγοι μάλιστα το πάνε και ένα βήμα παραπέρα και υπολογίζουν, πως εντός της εβδομάδας η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί και ο 20χρονος αμυντικός θα είναι επίσημα “κιτρινόμαυρος”.

Ο Βαλεντίν Γκόμεζ δεν θεωρείται “χαμένη υπόθεση” στη Λατινική Αμερική, κάθε άλλο μάλιστα. Ο νεαρός στόπερ έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων στο παρελθόν, όπως ο Άγιαξ και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Είναι αριστεροπόδαρος, κατά συνθήκη παίζει και αριστερό μπακ, ενώ έχει ύψος 1,80 μέτρα. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Βέλεζ Σάρσφιλντ και από όταν μπήκε στην πρώτη ομάδα, μετράει 54 εμφανίσεις, ένα γκολ και μία ασίστ.//ΓΑ



Περισσότερα

Click to comment

Trending