Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ένωση #Klhmats

προγνωστικά

Δύο βήματα έμειναν για την ΑΕΚ στο δρόμο για το Champions League και ο #Klhmats την στηρίζει με την επιλογή του.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Όμορφα κύλησαν τα προγνωστικά της Κυριακής, ταμείο η πρόταση στην Κρήτη, void το σημείο στο Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός. Συνεχίζουμε δυναμικά τις αναλύσεις, σε μία εβδομάδα που προμηνύεται μεγάλη και υπόσχεται αρκετές στήλες.

Πάντως, επειδή βλέπω πως τα κείμενά μου έχουν γενικώς απήχηση, θα πρέπει να αναφέρω πως εάν θέλετε έξτρα προγνωστικά ή αρκετές live επιλογές, μπορείτε να με επισκεφτείτε και στην συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρω. Μία δοκιμή σίγουρα θα σας αφήσει ευχαριστήσει, όπως άφησε αρκετό κόσμο κατά τον μήνα Ιούλιο. Σας περιμένω -και- εκεί, ενώ για σήμερα προχωράω στο σημείο μου.

Στο αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μάχη της ΑΕΚ στο Βέλγιο απέναντι στην πρωταθλήτρια Αντβέρπ. Το διακύβευμα είναι ασύλληπτα μεγάλο. Όποιος προκριθεί, θα συμμετέχει στους ομίλους του Champions League. Θα καρπωθεί κάμποσα εκατομμύρια. Προσωπικά, πιστεύω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό είχα δώσει και μίνι – μακροχρόνιο με την πρόκρισή της στους ομίλους σε απόδοση 3.50.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την Ένωση ήταν… υπέρβαση η πρόκριση. Μαγικός τρόπος, ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας το σκεφτόταν κάποιος. Οι Βέλγοι δεν έχουν ούτε την ίδια ποιότητα, ούτε τις ίδιες παραστάσεις με τους Κροάτες.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει φορμάρει την ομάδα του νωρίς στη σεζόν, ακριβώς για να προκριθεί στους ομίλους. Εκτιμώ πως απόψε, η Ένωση μπορεί να φύγει αλώβητη από το Βέλγιο. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και πλέον τρομερή ψυχολογία. Με το Χ2 θα κινηθώ απόψε.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
22:00

Αντβέρπ – ΑΕΚ

X2

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending