Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρίες για όλους στην Πολωνία #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats αναλύει το παιχνίδι Ρακόφ – Κοπεγχάγη για τα πλέι-οφ του Champions League με πρόταση στο 1.86.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των πλέι-οφ, μία όμως μας τραβά το ενδιαφέρον για τα προγνωστικά της Τρίτης.

Προγνωστικά: Ρακόφ – Κοπεγχάγη

Την πρώτη είσοδο της ιστορίας της στους ομίλους του Champions League διεκδικεί η Ρακόφ. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό και απέκλεισε τη Φλόρα Ταλίν, την Καραμπάχ και τον Άρη Λεμεσού με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Όπως είναι λογικό, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά στα πλέι-οφ, καθώς στο δρόμο της ομάδας του Στράτου Σβάρνα, του Γιάννη Παπανικολάου και του Αντώνη Τσιφτσή βρέθηκε η Κοπεγχάγη.

Οι Δανοί δεινοπάθησαν κόντρα στην Σπάρτα Πράγας αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Μετά το 0-0 στον εντός έδρας πρώτο αγώνα, η ρεβάνς έληξε επίσης ισόπαλη με 1-1. Στην παράταση οι Τσέχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά η Κοπεγχάγη κατάφερε να βρει απάντηση. Τελικά, επικράτησε στα πέναλτι και προκρίθηκε στα πλέι-οφ, έχοντας την ευκαιρία να μπει στους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το αποψινό ματς είναι αρκετά μοιρασμένο με βάση από αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες, αναμένουμε να κυριαρχήσουν οι επιθέσεις. Αξίζει η επιλογή του goal/goal με απόδοση 1.86 στη WinMasters.

Ευκαιρίες για όλους στην ΠολωνίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ευκαιρίες για όλους στην Πολωνία

Μονό
22:00

Ρακόφ – Κοπεγχάγη

Goal/goal

1.86
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending