Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεκινούν δυνατά τα φαβορί #Playmaker

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker κάνει πρεμιέρα στο Μουντομπάσκετ και στηρίζει τα φαβορί στην πρώτη μέρα, ποντάροντας σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ποντάραμε σε μακροχρόνια αυτή την εβδομάδα, αλλά πλέον μπαίνουμε στο δια ταύτα, αφού σήμερα ξεκινούν τα πρώτα ματς του Μουντομπάσκετ. Ξεκινάμε συντηρητικά, στηρίζοντας τα φαβορί σε αξιόλογες αποδόσεις.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Μουντομπάσκετ: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Ξεκινάμε αμέσως από τον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στην Ανγκόλα και την Ιταλία. Είναι επιτυχία για τους Αφρικανούς και μόνο η συμμετοχή. Πρόκειται για μια ομάδα που δυσκολεύεται επιθετικά και σπάνια σκοράρει πάνω από 70 πόντους. Από την άλλη η Ιταλία είναι μια φρέσκια ομάδα, που τρέχει και εκφράζει στο παρκέ την τρέλα του προπονητή της. Το ατού της είναι η επίθεση, αλλά πιστεύω πως θα κρατήσει εύκολα την Ανγκόλα κάτω από τους 17 πόντους στην πρώτη περίοδο.

Λίγο αργότερα, το Μεξικό αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο. Δε χρειάζεται να πω πολλά εδώ. Οι Μαυροβούνιοι διαθέτουν παίκτες όπως ο Βούτσεβιτς, ο Ντούμπλιεβιτς, αλλά και αρκετά γκαρντ από το υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Σημαντικότερη απειλή από την άλλη πλευρά ο Κρους, αλλά το Μεξικό έχει περιορισμένες δυνατότητες. Θα πάμε στο διπλό με χάντικαπ, είτε μεγαλύτερο είτε μικρότερο σε δυάδα.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ιαπωνία. Οι Ασιάτες θ α παραταχθούν με αιχμή του δόρατος τον Γουατανάμπε, αλλά δε διαθέτουν πολλές επιλογές στο ρόστερ τους. Αντίθετα οι Γερμανοί έχουν έμπειρους ΝΒΑερς, αλλά και παίκτες που διαπρέπουν στην Euroleague. Στοχεύουν ψηλά φέτος και δεν είναι στη νοοτροπία τους να πατάνε φρένο. Θεωρώ ότι θα κερδίσουν εύκολα και θα πάρω τα σχετικά χάντικαπ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Μονό
11:00

Ανγκόλα – Ιταλία

1η περίοδος: Ανγκόλα under 16,5

1.94
BET: 15 units
Μονό
11:45

Μεξικό – Μαυροβούνιο

2 (-8,5)

1.80
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.19
11:45

Μεξικό – Μαυροβούνιο

2 (-5,5)

1.48
15:10

Γερμανία – Ιαπωνία

1 (-14,5)

1.48
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending