Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελκυστικός ο φετινός ΟΦΗ #Klhmats

Με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ ασχολείται ο #Klhmats και καταλήγει σε απόδοση 1.95.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Μπορώ να πω πως όσα γράφω στην στήλη, βρίσκουν τρόπο να χαθούν. Δηλαδή, στα προγνωστικά της Τρίτης, πως δεν βγήκε αυτό το Χ2 της ΑΕΚ; Αν είναι δυνατόν. Συν τοις άλλοις, όσα δίνω στην συνδρομητική υπηρεσία περνούν… αέρας, τα ταμεία είναι πολλά εκεί.

Θα το στρώσω, δεν αγχώνομαι. Και οι κάβα στις στήλες είναι θέμα χρόνου να πρασινίσει. Είμαι σίγουρος. Ας περάσω στα σημερινά προγνωστικά, μην σας κουράζω άλλο.

Στην σημερινή στήλη αποφάσισα να ασχοληθώ με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΟΦΗ. Δύσκολη μάχη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πιθανότατα θα παλέψουν για μία θέση στην εξάδα, μαζί με τον Ατρόμητο, αλλά και τον Βόλο.

Όσα χρόνια παρακολουθώ Super League και βρίσκεται σε αυτήν ο Αστέρας, έβλεπα μία ομάδα σφιχτή, σκληρή, με τις γραμμές κοντά και δίχως να αφήνει πολλούς χώρους. Στην πρεμιέρα της Τούμπας, ο Αστέρας ήταν πραγματικά… αδιάφορος, το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Εντελώς δίκαιο αποτέλεσμα, παρότι η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα.

Για τον ΟΦΗ τα έγραψα την περασμένη Κυριακή. Δεμένο σύνολο, εξαιρετικός από πέρυσι ο ΟΦΗ με τον κόουτς Νταμπράουσκας στην άκρη του πάγκου. Πίστεψα πως θα επικρατήσει του Άρη και δικαιώθηκα. Γι’ αυτό θα στηρίξω τους Κρητικούς και στα σημερινά προγνωστικά. Το Χ2 δεν λέει στο 1.62, εάν συνδυαστεί όμως με το over 0,5, μας δίνει άκρως ελκυστική απόδοση.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment

Trending