Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λιθουανική πρόβα πριν τον τελικό #Dikopoulos

Λιθουανική πρόβα πριν τον τελικό

Η Λιθουανία αντιμετωπίζει το Μεξικό θέλοντας να εξασφαλίσει την νίκη αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Βαρετή μέρα η χθεσινή, με τεράστιες διαφορές σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια αλλά και ένα ακόμα ταμείο με άνεση. Η Σερβία, ήταν πάρα πολύ καλή, πάτησε νωρίς γκάζι και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ με την απόδοσή της. Έχει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα, όμως θα ασχοληθώ με ένα όχι και τόσο λαμπερό.

Προγνωστικά: Διαφορά ποιότητας

Το Μεξικό κόντρα στο Μαυροβούνιο φάνηκε κατώτερο των προσδοκιών και ουσιαστικά έχασε οποιαδήποτε ελπίδα προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση. Έχει μεγάλο πρόβλημα στο «ζωγραφιστό», κυρίως στην άμυνα, όπου δεν έχει να ρίξει μεγάλα κορμιά απέναντι στους αντίπαλους ψηλούς. Σήμερα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους center της διοργάνωσης μένει να φανεί πόσο πολύ θα πληγωθεί. Πάντως κόντρα στον Βούκσεβιτς δεν κατάφερε στιγμή να τον περιορίσει με τον Μαυροβούνιο ΝΒΑερ να σταματάει στους 27 πόντους με 10 ριμπάουντ.

Στο πρώτο τους παιχνίδι οι Λιθουανοί ήταν σοβαροί και έφτασαν σε μία πολύ άνετη νίκη. Κάτι παρόμοιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα, απέναντι σε έναν περισσότερο ποιοτικό αντίπαλο. Κάπως έτσι, έχοντας το απόλυτο, θα παίξουν για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Μαυροβούνιο. Η επίθεση της Λιθουανίας δουλεύει εξαιρετικά, με συνεχή κίνηση της μπάλας, απειλεί τόσο από κοντά όσο και από μακριά. Κόντρα σε μία άμυνα με αρκετά προβλήματα και κενά δεν θεωρώ πως θα βρει δυσκολίες και λογικά θα ανοίξει τον ρυθμό από νωρίς.

Σκεπτόμενος προγνωστικά Μουντομπάσκετ το Μεξικό είναι μία φύση επιθετική ομάδα με μεγάλα αμυντικά κενά. Το όβερ έχει ανοίξει στο 162,5 αλλά θα προτιμήσω να το αποφύγω και να οδηγηθώ στο over πάνω στην Λιθουανία. Το όριο βρίσκεται στους 88,5 και δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν επιβεβαιωθεί. Γενικά περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με το μεν Μεξικό να προσπαθεί να κερδίσει μέσω της επίθεσης και την δε Λιθουανία να έχει το ταλέντο και τις λύσεις να απαντήσει. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ότι και αν ποντάρετε.

Λιθουανική πρόβα πριν τον τελικόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Λιθουανική πρόβα πριν τον τελικό

Μονό
15:30

Λιθουανία – Μεξικό

Λιθουανία over 88,5

1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending