Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσεχία για μετάλλιο, Mουντομπάσκετ για 82.00

Προγνωστικά από το Eurovolley γυναικών, άλλα και το Μουντομπάσκετ, έχει ο #Masterbetchef. Με trixie μέχρι 82.28!

Αγαπητοί φίλοι με προγνωστικά από τους ομίλους του Μουντομπάσκετ, και τα προημιτελικά του Eurovolley γυναικών θα ασχοληθώ σήμερα.

Προγνωστικά: Κυριαρχούν οι σέντερ στο Μουντομπάσκετ  

Όπως ήτανε αναμενόμενο, στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ, κυριαρχούν ως τώρα οι ψηλοί. Η αφρόκρεμα των σέντερ της υφηλίου, έχει μαζευτεί στην Άπω Ανατολή και πέφτουν κορμιά. Σε πολλά παιχνίδια οι ψηλοί πετυχαίνουν τους περισσότερους πόντους και πληρώνουν καλές αποδόσεις στα προγνωστικά.

Έτσι, οι ομάδες που αναμένεται να έχουν πρόβλημα στη διοργάνωση, είναι καταρχήν αυτές που δεν διαθέτουν δυνατή front line. Όπως η Σλοβενία και η Ελλάδα. Οι πολλοί και καλοί ψηλοί της Γεωργίας αναμένεται να κάνουν πάρτι απέναντι στον ανέτοιμο Μάικ Τόμπι.

Ο Μπανκέρο δεν θα βρει καμία αντίσταση από τον Παπαγιάννη που δεν μπορεί να παίξει άμυνα στο post. O Iταλός ψηλός αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στη πρεμιέρα των ΗΠΑ απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Όπως και ο Καμπόκλο με τη Βραζιλία, απέναντι στo Iράν. Ο Ταβάρες δεν θα βρει αντίσταση από τους ημίψηλους της Βενεζουέλας.

Την Κυριακή έγιναν πολλές εκπλήξεις στα προγνωστικά. Θεωρώ ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και τη Δευτέρα.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Τσεχία για μετάλλιο στο Eurovolley

Στο φετινό Eurovolley ξεχώρισα την Τσεχία. Ωραία, δεμένη, τεχνική ομάδα με δουλεμένο το κομμάτι μπλοκ-άμυνα. Οι Τσέχες μου αρέσει που στην επίθεση δεν πάνε στα τυφλά. Σηκώνονται, κοιτάζουν, και χτυπάνε όπου υπάρχει κενό, αναλόγως με τη φάση. Κάνουν πολλά πλασέ ή ψηλά χτυπήματα στην πίσω ζώνη, κι έτσι αποφεύγουν τα μπλόκ. Η αρχηγός Μλέινκοβα του Ολυμπιακού είναι σε φοβερή κατάσταση, όπως και η διαγώνια Ορβόσοβα.

Ο καλός Έλληνας προπονητής Γιάννης Αθανασόπουλος, προετοίμασε μια ομάδα για μεγάλα πράγματα. Στη φετινή διοργάνωση δεν υπάρχουν ακλόνητα φαβορί, πέρα από την ομαδάρα Σερβία, οπότε βλέπω η Τσεχία να φτάνει μέχρι τα μετάλλια. Δυστυχώς τέτοιο ποντάρισμα δεν βρήκα στα προγνωστικά, οπότε ρίχνω ένα funbet για κατάκτηση σε απόδοση 500.00 και κάνω cashout στην τετράδα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending