Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

«Χιλιάρησαν» Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Σαραγιώτης και Γαρύφαλλος!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού «έσπασαν» το φράγμα των 1.000 λεπτών συμμετοχής στην φετινή Super League 2 την περασμένη εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των «πρασίνων» στην Ρόδο, με αντίπαλο τον Διαγόρα!

Πιο συγκεκριμένα, Τσουκάνης (1.080 λεπτά), Παναγιωτούδης (1.075′), Σαραγιώτης (1.035′) και Γαρύφαλλος (1.015′) είναι οι τέσσερις πρώτοι ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ που ξεπέρασαν (και μάλιστα στον ίδιο αγώνα) το όριο των 1.000 λεπτών συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Καταρχάς, ο αρχηγός Στέλιος Τσουκάνης είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει χάσει λεπτό από τους πρώτους 12 αγώνες! Οι οριακές διαφορές στην κατάταξη των τεσσάρων «πρασίνων» οφείλονται στο γεγονός ότι ο Παναγιωτούδης είχε αντικατασταθεί στο 85ο λεπτό της ισοπαλίας (0-0) στην Αριδαία, ο Σαραγιώτης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο της αναμέτρησης (1-1) με τον Παναθηναϊκό Β, ενώ ο Γαρύφαλλος, παρότι έχει 12/12 συμμετοχές και μάλιστα ως βασικός, έχει λιγότερα λεπτά από τους υπόλοιπους επειδή αντικαθίσταται συχνότερα στα τελευταία λεπτά των αγώνων, ανάλογα με το τακτικό ζητούμενο της εκάστοτε αναμέτρησης.

Το αξιοσημείωτο είναι, δε, ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων βρίσκονταν ήδη στον σύλλογο (οι αρχηγοί Τσουκάνης και Γαρύφαλλος επί χρόνια), παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην περυσινή πορεία πρωταθλητισμού και επιστροφής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μάλιστα, Σαραγιώτης και Γαρύφαλλος διάγουν την πρώτη τους χρονιά ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (!), απολαμβάνοντας – και φυσικά «επιστρέφοντας» σε έργο – την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Γιώργος Αμανατίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενταχθούν στο γκρουπ των «Χιλιάρηδων» του πρωταθλήματος από την επόμενη επίσημη αναμέτρηση, είναι ο Χρήστος Λισγάρας (990′), ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνη (990′) και Νάσος Λεωνιδόπουλος (958′)! Φυσικά, οι τρεις αυτοί παίκτες έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1.000 επίσημα λεπτά φέτος, αν συνυπολογίσει κανείς και την αναμέτρηση Κυπέλλου στην αρχή της σεζόν με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία διήρκησε συνολικά 120 λεπτά λόγω της παράτασης, κάτι που δίνει και στον Στέφανο Γουναρίδη το δικαίωμα να ξεπεράσει τα 1.000 λεπτά (1.020′) επίσημης παρουσίας στον φετινό Μακεδονικό (900′ στο πρωτάθλημα προς το παρόν).

makedonikos.gr

Περισσότερα

Click to comment

Trending