Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρόωρος τελικός στο 2.75 #Masterbetchef

Με προγνωστικά από το Eurovolley γυναικών συνεχίζει ο #Masterbetchef. Συν ειδικό του 5.50 στο Μουντομπάσκετ.

Αγαπητοί φίλοι τα προγνωστικά βόλεϊ ως γνωστόν είναι ένα από τα πιο δυνατά ατού της στήλης. Ξεκινήσαμε και φέτος δυνατά, με τη νίκη – πρόκριση της Τσεχίας στα προημιτελικά του Eurovolley 2023.

Πρόωρος τελικός στο 2.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρόωρος τελικός στο 2.75

Προγνωστικά: Πρόωρος τελικός στο 2.75

Οι καταπληκτικές Τσέχες όμως είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στη παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία. Δεν περιμένω να φοβηθούν πάντως. Ο καλός Έλληνας προπονητής Γιάννης Αθανασόπουλος, προετοίμασε μια ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Ωραίο, δεμένο και εξαιρετικό τεχνικά σύνολο, με πολύ δουλεμένο το κομμάτι μπλοκ-άμυνα. Οι Τσέχες μου αρέσει που στην επίθεση δεν πάνε στα τυφλά. Σηκώνονται, κοιτάζουν, και χτυπάνε όπου υπάρχει κενό, αναλόγως με τη φάση. Κάνουν πολλά πλασέ ή ψηλά χτυπήματα στην πίσω ζώνη, κι έτσι αποφεύγουν τα μπλόκ. Η αρχηγός Μλέινκοβα του Ολυμπιακού είναι σε φοβερή κατάσταση, όπως και η διαγώνια Ορβόσοβα.

Θεωρώ πως όποιος προκριθεί από αυτό το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών, θα πάρει τελικά και την κούπα. Από τις υπόλοιπες ομάδες, μόνο η Πολωνία δείχνει να είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Η οποία πιστεύω ότι την μονοδιάστατη Τουρκία, που βασίζεται μόνο στην Βάργκας, θα την αποκλείσει εύκολα.

Επιτέλους Ρογκαβόπουλος

Κλείνω με ένα ειδικό στοίχημα από το παιχνίδι της Εθνικής μπάσκετ με τη Νέα Ζηλανδία. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος λέγαμε από χρόνια, ότι αποτελεί βασικό κομμάτι του μέλλοντος του ελληνικού μπάσκετ. Ήρθε επιτέλους η ώρα αυτό το υπερταλαντούχο παιδί, να βγει μπροστά και να το αποδείξει. Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά καλά, που μας έφερε η απουσία των Σλούκα – Καλάθη…

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending