Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Με υποστήριξη για το εκτός έδρας με την Κηφισιά ο Ατρόμητος

 

Την υποστήριξη των φιλάθλων τους θα έχουν οι Περιστεριώτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων στη Λαμία.

Να ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας στο “Γ. Καραϊσκάκης” θέλει ο Ατρόμητος και θα έχει την ευκαιρία για το πρώτο του τρίποντο της σεζόν, όταν θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στη Λαμία την Παρασκευή (1/9).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν τα βρήκε τελικά με τους διοικούντες του γηπέδου της Ριζούπολης, επομένως η έδρα της Λαμίας θα χρησιμοποιηθεί προσωρινά σαν… δική της. Παράλληλα, η Κηφισιά ετοιμάζει το γήπεδο της Καισαριανής, ώστε να το έχει για τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Οι φίλοι του Ατρομήτου θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην πόλη της Φθιώτιδας για το ματς, με σκοπό να στηρίξουν την ομάδα τους. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς της ομάδας κόντρα στην Κηφισιά.//ΓΑ

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση των Περιστεριωτών:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι εν όψει του προσεχούς αγώνα στη Λαμία κόντρα στην Κηφισιά (1/9, 21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, θα είναι ανοικτή η θύρα 4 του γηπέδου «Αθανάσιος Διάκος» για τους μεμονωμένους φιλάθλους μας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10 ευρώ. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων μας, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο ΔΑΚ Λαμίας και τονίζεται ότι απαιτούνται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση του εισιτηρίου (Ταυτότητα και Αριθμός ΑΜΚΑ)».



Περισσότερα

Click to comment

Trending