Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλεονέκτημα έδρας στο 2.50 #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats επιστρέφει με τέσσερις δυνατές προτάσεις από τα πλέι-οφ του Europa και του Conference League.

Μία ανάσα πριν τη φάση των ομίλων, η προσοχή μας στρέφεται στους γηπεδούχους για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Άρης Λεμεσού – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Για δεύτερη συνεχόμενη σειρά αγώνων ο Άρης Λεμεσού καλείται να ανατρέψει στην έδρα του ήττα με 2-1 στο πρώτο, εκτός έδρας ματς. Πρώτα ήταν η Ρακόφ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, τώρα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ασφαλώς οι Σλοβάκοι δε βρίσκονται στο επίπεδο της πρωταθλήτριας Πολωνίας, η οποία με αρκετά τυχερή νίκη με 1-0 είχε κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα ήταν κι η παρθενική εντός έδρας νίκη για την Σλόβαν στην σεζόν, μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής ο Άρης έχει δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και ικανή για μεγάλα πράγματα. Εντός έδρας έχει τεράστια δυναμική και μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Στο 2.20 τιμάται από τη Novibet η πρόκριση των Κυπρίων.

Αντάνα Ντέμιρσπορ – Γκενκ

Παρότι προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο Βέλγιο, τελικά η Αντάνα Ντέμιρσπορ έφυγε με άδεια χέρια και με την ήττα με 2-1 από την Γκενκ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Βράνκεν στα τελευταία επτά και μια «ανάσα» για τον Βέλγο τεχνικό που ήδη είχε αρχίσει να δέχεται πίεση. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ψυχολογία αλλά τα δεδομένα αλλάζουν στη ρεβάνς της Τουρκίας. Εκεί όπου η πρωτάρα Αντάνα έχει δείξει ότι… γίνεται άλλη ομάδα. Η ποιότητα υπάρχει και φάνηκε και στο πρώτο ματς, μέχρι οι Βέλγοι να αναγκαστούν να παίξουν φουλ επίθεση. Με τέτοιο μοίρασμα στις αποδόσεις αξίζει να πάρουμε τον άσο στο 2.50 της Novibet.

Προγνωστικά: Ριέκα – Λιλ

Παρά την απρόσμενη αποχώρηση του Γιακίροβιτς «εν μια νυκτί» για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Ριέκα παρουσίασε αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ματς των πλέι-οφ κόντρα στη Λιλ. Ίσως οι φίλοι των Γάλλων να περίμεναν μια πιο άνετη επικράτηση της ομάδας τους, η οποία θα έβαζε τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους. Ωστόσο, οι Κροάτες προηγήθηκαν και είχαν το 1-1 στα χέρια τους μέχρι το 88’. Την Κυριακή οι «λιλουά» έδειξαν ότι έχουν αρκετά θέματα, στην ήττα με 4-1 από τη Λοριάν. Αξίζει στο 2.02 της Novibet η στήριξη των γηπεδούχων με κάλυψη.

Πλεονέκτημα έδρας στο 2.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πλεονέκτημα έδρας στο 2.50

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λέφσκι Σόφιας

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας. Ενώ οι Γερμανοί νόμιζαν πως θα πάνε ήσυχοι στην πρεμιέρα με το προβάδισμα του 1-0, το γκολ του Φαντιγκά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κράτησε όρθια τη Λέφσκι. Το φαβορί δεν αλλάζει βέβαια και ίσως αυτό το αποτέλεσμα να κάνει καλό στην ομάδα του Τοπμέλερ, καθώς θα την αναγκάσει να παίξει πιο προσεκτικά. Στα δύο ματς πρωταθλήματος και το ένα στην Ευρώπη η Άιντραχτ έχει πετύχει τρία τέρματα συνολικά. Απόψε της παρουσιάζεται η ευκαιρία να πάρει μια ευρεία νίκη και να αποκτήσει ψυχολογία κόντρα σε έναν αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο. Το να πετύχει πάνω από δύο γκολ πληρώνει 2.15 στη Fonbet.

Μονό
20:00

Άρης Λεμεσού – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πρόκριση Άρης Λεμεσού

2.20
BET: 25 units
Μονό
21:00

Αντάνα Ντέμιρσπορ – Γκενκ

1

2.50
BET: 22 units
Μονό
21:15

Ριέκα – Λιλ

2.02
BET: 28 units
Combo
21:30

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λέφσκι Σόφιας

Άιντραχτ Φρανκφούρτης over 2,5

2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending