Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μποζιονέλος προγνωστικά | Φάουλ, γκολ και σκόρερ

Μποζιονέλος προγνωστικά

Ο Νίκος Μποζιονέλος κάνει… πρεμιέρα στη φετινή σεζόν στο koubanezos.gr με πέντε μονές επιλογές από 1.73 έως 2.08 #nbozionelos

Ξανά εδώ. Ύστερα από επακριβώς δύο μήνες, με το μυαλό πιο καθαρό και το σώμα πιο ξεκούραστο, ξεκινά και για μένα η φετινή στοιχηματική σεζόν. Καλά να είμαστε, να τη βγάλουμε κι αυτή…

Ξανά εδώ στο ανανεωμένο (ως σας είχα γράψει στο τελευταίο υστερόγραφο) koubanezos.gr, ένα site που ήδη δίνει διαπιστευτήρια στο αχανές περιβάλλον του ελληνικού διαδικτύου.

Με ξέρετε, σας ξέρω, τα «λέμε» συχνά και από τα social media. Δεν θέλω να δώσω ούτε υποσχέσεις ούτε πρoκαταβολικούς θριάμβους. Η λογική μου στο στοίχημα είναι συγκεκριμένη

  • αουτσάιντερ με αξία (συχνά με την κάλυψη του ασιατικού)
  • δυάδες
  • ειδικά στοιχήματα, όπως φάουλ και σουτ
  • μπομπίτσες, στηριζόμενες στο ένστικτο

Προχωράμε…

ΥΓ. Για τα μακροχρόνια, που ρωτάτε, κλασικά μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.


Join my social

Μπορείτε να βρείτε τα κανάλια μου για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join.

Μπορείτε επίσης να βλέπετε και video στο TikTok μου.

Και με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


✍️ Picks 

  • Ισλοχ – Τορπέντο Ζόντινο: ακατανόητο το 2.50 του διπλού για μια ομάδα που δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά επίσημα (ανάμεσά τους και ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ Λάρνακας), ενάντια στην Ισλοχ των πέντε νικών στα τελευταία έξι (οι δύο στο Κύπελλο) και μόνη ήττα από την πρωτοπόρο Ντινάμο Μινσκ. Αν δεν είναι… μαγειρεμένο, η αξία είναι προς τα αριστερά, αλλά με κάλυψη.
  • Κηφισιά – Ατρόμητος: στην ουδέτερη Λαμία ένα ματς ανάμεσα σε δύο αθηναϊκές ομάδες (ό,τι να ‘ναι…), 2/2 over ως τώρα η Κηφισιά, 1/1 οι Περιστεριώτες με το «βαρύ» 4-0 στο Καραϊσκάκη. «Μαξιλαράκι» τα δύο γκολ.
  • Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ: η νεοφώτιστη δεν έχει μπει καλά (2-3 από 2-0 στο 76’ με τη Χόφενχαϊμ), έχει τα περισσότερα τρεξίματα ως τώρα στην κατηγορία, έχει θράσος αλλά δεν αρκεί. Όχι πως αυτή η Ντόρτμουντ είναι… βουνό, έτσι όπως έπαιξε στα πρώτα, αλλά λέμε τώρα… Επιλογή σκόρερ ο Ντόνιελ Μάλεν που έχει βάλει γκολ και στα τρία επίσημα των Βεστφαλών ως τώρα – μετράει και το momentum.
  • Ρόμα – Μίλαν: γύρισε φαβορί η Μίλαν στο σετ (στο 2.65), μετρά 2/2 στο ξεκίνημα, εξαιρετικός ως τώρα ο Πούλισικ. Η Ρόμα μετρά μόλις ένα βαθμό στα πρώτα δύο ματς, ήττα με 2-1 από τη Βερόνα με εκ νέου αμυντικές αδυναμίες, αφίχθη ο Λουκάκου μπας και δώσει λύσει στο σκοράρισμα. Ντιμπάλα και Λουκάκου προορίζονται για πάγκο απόψε. Από 12 φάουλ έκαναν οι «τζιαλορόσι» στα πρώτα φετινά, ίσως προβούν σε περισσότερα απόψε λόγω της δυσκολίας του αγώνα.
  • Λούτον – Γουέστ Χαμ: τρίτο σερί (μετά τις Μπράιτον και Τσέλσι) πολύ δύσκολο ματς για τη νεοφώτιστη, για το 3/3 οι πρόωρα φορμαρισμένοι «χάμερς». Από 12 φάουλ έκανε στα πρώτα δύο η Λούτον, και τα 11 μας αρκούν για απόψε.
Μονό
17:00

Ισλοχ – Τορπέντο Ζόντινο

1 dnb

2.08
BET: 10 units
Ασιατικό
21:00

Κηφισιά – Ατρόμητος

Over 2 AH

1.73
BET: 12 units
Σκόρερ
21:30

Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ

Γκολ Μάλεν

2.40
BET: 7 units
Φάουλ
21:45

Ρόμα – Μίλαν

Ρόμα over 12,5 φάουλ

1.80
BET: 20 units
Φάουλ
22:00

Λούτον – Γουέστ Χαμ

Λούτον over 10,5 φάουλ

1.90
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending