Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. Η Λιθουανία θέλει την επιβεβαίωση #Dikopoulos

προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. Η Ελλάδα παίζει τα ρέστα της με τη Λιθουανία, την ίδια ώρα που η Σερβία ψάχνει εκδίκηση γράφει ο #Dikopoulos

Καλημέρα και καλό μήνα να έχετε όλοι. Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε και πλέον ετοιμαστείτε γιατί ξεκινάει η πραγματική δράση. Στην φάση τον ομίλων, η στήλη έκανε σχεδόν το απόλυτο με 7/8 κερδισμένες επιλογές. Η δράση σήμερα ξεκινάει από νωρίς και έχουμε πολλά προγνωστικά Μουντομπάσκετ για να ασχοληθούμε. Πάμε να δούμε περισσότερο αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεβάνς ή Ντε Ζα Βου;

Το πρόγραμμα ξεκινάει με ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Η Σερβία ήταν καταιγιστική στον πρώτο γύρο, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και δείχνοντας πως έχει ως στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός και η δική της απόδοση θα κρίνει εν πολύ τα παιχνίδια της. Σήμερα καλείται να κερδίσει τον κακό της δαίμονα, την ομάδα που την απέκλεισε από το Ευρωμπάσκετ του 2022 αλλά και από το προ Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο. Οι Σέρβοι παίζουν εξαιρετικά στην επίθεση, γυρνάνε ασταμάτητα την μπάλα και έχουν μεγάλη πολυφωνία στο σκοράρισμα. Ο Μπογκντάνοβιτς ηγείται του σκοραρίσματος ενώ ο Μιλουτίνοφ κυριαρχεί μέσα στην ρακέτα.

Η Ιταλία πιέστηκε πολύ και πήρε μία δύσκολη πρόκριση. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι διότι αντιμετώπισε ομάδες περισσότερο physical που έτρεχαν ασταμάτητα. Μοιάζει να μην έχει πολλές επιθετικές λύσεις, ενώ και αμυντικά δυσκολεύεται αρκετά, κυρίως λόγο της περιφερειακή της άμυνα. Το σημερινό παιχνίδι είναι τελικός για τους Ιταλούς και μένει να φανεί στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ αν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Περιμένω τους Σέρβους να είναι περισσότερο υποψιασμένοι αλλά και να μην δώσουν δικαιώματα στους αντιπάλους της. Θα αποφύγω το ποντάρισμα με χάντικαπ αλλά θα ποντάρω στην νίκη της Σερβίας από το ημίχρονο. Η λογική λέει πως το σκορ θα ανοίξει αλλά δεν θέλω να ρισκάρω σε ένα τόσο υψηλό όριο (171,5).

Διαφορά ποιότητας

Έκανε το καθήκον της η Ελλάδα, με μία μεγάλη ανατροπή από το 28-43, κέρδισε την Νέα Ζηλανδία και προκρίθηκε στους «16». Σήμερα όμως ξεκινάνε τα δύσκολα. Η Εθνική μας θα μετρήσει τις δυνάμεις κόντρα σε ποιο δυνατούς και physical αντιπάλους, θέλοντας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση. Το μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται στην επίθεση, χωρίς κίνηση επιθετικά και πολλά σουτ τριών πόντων αλλά με χαμηλό ποσοστό, μόλις 35%. Δυσκολίες υπάρχουν όμως και στην αμυντική μας λειτουργία, γεγονός που αποτυπώνεται από τα πολλά φάουλ που χρεώνονται οι διεθνής μας. Το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα που τρέχει και απειλεί με πολλούς παίχτες. Μένει να φανεί εάν θα μπορέσει να ακολουθήσει η Ελλάδα στο πολύ υψηλό ρυθμό που θα θέσει η Λιθουανία.

Πρώτη και αήττητη προκρίθηκε η Λιθουανία, συντρίβοντας τους αντιπάλους της, σημειώνοντας παράλληλα 94 πόντους ανά παιχνίδι. Μία εξαιρετική ομάδα, με πολλές λύσεις αλλά και ψηλά κορμιά, γεγονός που δυσκολεύει περισσότερο το έργο της Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λιθουανία είναι η ομάδα που κατεβάζει τα περισσότερα ριμπάουντ στην διοργάνωση μέχρι στιγμής. Για να φτάσουμε και στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ μου μοιάζει δύσκολο να μπορέσει η Εθνική μας να περιορίσει τις επιθετικές λύσεις των αντιπάλων της. Το όριο στους πόντους της Λιθουανίας βρίσκεται ελαφρώς χαμηλά (83,5) και δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν επιβεβαιωθεί. Παράλληλα, θα αποφύγω το χάντικαπ και θα ποντάρω και εδώ σε μία νίκη της Λιθουανίας από το ημίχρονο. Καλή σας επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Δυάδα απόδοσης 2.71
11:00

Σερβία – Ιταλία

1 ημίχ. / 1 τελ.

1.67
15:40

Λιθουανία – Ελλάδα

1 ημίχ. / 1 τελ.

1.62
BET: 20 units
Μονό
15:40

Λιθουανία – Ελλάδα

Λιθουανία Over 83,5

1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending