Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο με γκολ στο 2.49 #Klhmats

προγνωστικά

Λίγο Αγγλία, λίγο Ισπανία και τα… γκολ μου σε απόδοση 2.49 #Klhmats.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εξαιρετική η μελέτη για τη στήλη της Πέμπτης, η Σπάρτα Πράγας έπαιξε με άλλο αέρα όπως αναμενόταν, διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μας πλήρωσε το over 2,5 που δώσαμε στα προγνωστικά και πέρασε στους ομίλους του Europa League.

Εμπρός καλή μου Ρέξαμ λέμε στη σημερινή στήλη, την οποία υποδέχεται η Τρανμίρ. «ΟΚ», η παράδοση μεταξύ τους «δίνει» 4/5 under 2,5, αλλά τι να κάνουμε; Η φετινή εικόνα είναι διαφορετική. Άσχημο ξεκίνημα για τους γηπεδούχος με μία νίκη και τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, όμως βρίσκει γκολ. Το πρόβλημα είναι η άμυνα. Στην αντίπερα όχθη, η Ρέξαμ είναι όσα βάλουμε και όσα φάμε, κάτι σαν beach soccer. Το over 2,5 εδώ θα μπει στα προγνωστικά μου.

Πηγαίνω και στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, όμως φέτος παίζει σαν πρωταθλήτρια. Και το άστρο του Μπέλινγχαμ λάμπει και με το παραπάνω. Η «Βασίλισσα» μετράει 3/3 νίκες, θέλοντας να βάλει από νωρίς δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Απόψε υποδέχεται τη Χετάφε. Μία Χετάφε που φέτος έχει ήδη κόψε την «Μπάρτσα», αλλά άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, άλλο να πηγαίνεις στο «Μπερναμπέου». Κρατάω το ασιατικό over 2 εδώ.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.49
14:30

Τρανμίρ – Ρέξαμ

Over 2,5

1.70
17:15

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε

Over 2 AH

1.47
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending