Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μπροστάρη τον Κέιν #DonKixotis

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου ποντάρει ο #DonKixotis, δημιουργώντας ένα bet builder με απόδοση 2.30!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Γερμανία ένα από τα πιο over…οπρωταθλήματα του κόσμου. Μια από τις αγαπημένες μου αγορές όπως ξέρουν και οι παλιοί και θα μάθουν οι καινούργιοι φίλοι και αναγνώστες μου θα είναι στην σημερινή επιλογή της στήλης μου.

Με μπροστάρη τον ΚέινΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με μπροστάρη τον Κέιν

Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου

Τρίτη αγωνιστική για το γερμανικό πρωτάθλημα και διακοπή σε όλες τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις λόγω εθνικών παραθύρων το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε να αντιμετωπίσουμε οι επενδυτές του στοιχήματος! Επτά τέρματα έχει δεχθεί η Γκλάντμπαχ δείχνοντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην αμυντική λειτουργία της (τέσσερα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και τρία στην έδρα της από την Λεβερκούζεν) τρία και δύο στα πρώτα 45 λεπτά και δεν νομίζω να αντέχει παραπάνω να κρατήσει το μηδέν εναντίον των πρώτων υποψηφίων για κατάκτηση και για φέτος στην Bundesliga.

Η σημαντική προσθήκη που έκαναν οι Γερμανοί με το κανόνι τον Χάρι Κέιν, θα έχει ως αποτέλεσμα να πετάνε σε αρκετές αναμετρήσεις παρά πολλά τέρματα σε σχέση με πέρυσι που αντιμετώπιζαν αρκετά σοβαρό πρόβλημα! Από την μεριά τους έχουν βάλει επτά τέρματα οι Βαυαροί στις δύο πρώτες αναμετρήσεις τους (τρία στην Άουγκσμπουργκ και τέσσερα στην Βέρντερ) δύο στο ημίχρονο και ένα αντίστοιχα! Επιπλέον η επιλογή που θα προσθέσω είναι δύο κόρνερ για την Μπάγερν στα πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώνοντας έτσι ένα Bet Builder με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού!

 

Combo
19:30

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου

2 & Μπάγερν over 1,5 & Μπάγερν over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχ. & Μπάγερν over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.

2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending