Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πιστοί στις παραδόσεις για το 3.35 #Bats

Στα γνώριμα λημέρια της Premier League και της Bundesliga κινείται ο #Bats για αυτό το Σάββατο.

Τετράδα επιλογών περιλαμβάνει η σημερινή στήλη, με προγνωστικά από το 1.96 έως το 3.90.

Προγνωστικά: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον

Ξεκινάμε με το ματς των 14:30 στην Αγγλία μεταξύ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον. Δύο ομάδες που μαζί με τη Λούτον αποτελούν τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Αμφότερες ξεκίνησαν με 3/3 σε ήττες, ενώ η γηπεδούχος συνέχισε και στο Carabao Cup τα αρνητικά αποτελέσματα. Πάντως, οι «λεπίδες» μπορούν να κρατήσουν την προσπάθεια απέναντι στην Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική, και το γεγονός ότι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αντίθετα, η ομάδα του Ντάις συνεχίζει να απογοητεύει στην Premier League. Για δεύτερη φορά σε εντός έδρας ματς είχε τις ευκαιρίες αλλά ηττήθηκε με 1-0, κάτι που σημαίνει ότι είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει σκοράρει. Πρόκειται για δύο σύνολα που «διψούν» για το θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσουν όλα για να το πάρουν. Παρότι δεν έχουν πολλή ποιότητα επιθετικά, θα χρειαστεί να ρισκάρουν λίγο παραπάνω αυτή τη φορά. Συνετή επιλογή το goal/goal με απόδοση 1.96 στην Betshop.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη μαχητική Φούλαμ με στόχο να παραμείνει η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών στην Premier League. Οι «πολίτες» πέρασαν δύσκολα από το Σέφιλντ, όπου κέρδισαν τη Γιουνάιτεντ με 2-1. Ο Ρόδρι για άλλη μια φορά έβγαλε «το φίδι από την τρύπα» με φοβερό τελείωμα στο 88’, απαντώντας στο γκολ ισοφάρισης των γηπεδούχων στο 85’. Από την πλευρά της η Φούλαμ απέσπασε σπουδαία ισοπαλία στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ. Εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων για να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό, και παρότι όχι μόνο δέχτηκε την ανατροπή αλλά έμεινε και με δέκα παίκτες, τελικά ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Carabao Cup απέναντι στην έτερη ομάδα του Βορείου Λονδίνου, την Τότεναμ.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δείχνουν να έχουν πεισμώσει μετά την συντριβή της δεύτερης αγωνιστικής από την Μπρέντφορντ (0-3), και έχουν βαλθεί να κάνουν… χαλάστρα σε όλους τους μεγάλους. Μάλλον δε θα τα καταφέρουν και σήμερα, αλλά τουλάχιστον μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Έντερσον. Σε δύο από τα τρία πρώτα ματς η Σίτι κράτησε το μηδέν, όμως στο ματς με την Σέφιλντ δέχτηκε γκολ από το πουθενά και φάνηκε ότι με το παραμικρό μπορεί να… γίνει η ζημιά. Αξιόλογο το goal/goal στο 2.20 της Novibet.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Νιούκαστλ

Η μέρα κλείνει στο Νησί με τη ματσάρα της Μπράιτον με τη Νιούκαστλ. Οι δύο κορυφαίες ομάδες εκτός «big six» στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες απόψε. Την προηγούμενη αγωνιστική καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Μπράιτον υπέστη απρόσμενη ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της, ενώ η Νιούκαστλ κατάφερε να χάσει στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» από τη Λίβερπουλ, παρότι προηγήθηκε και απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Για τους «γλάρους» αυτό ήταν το πρώτο στραβοπάτημα στην σεζόν κι έχουν την ευκαιρία να το διορθώσουν με νίκη απόψε. Μεγαλύτερη η πίεση στην πλευρά της ομάδας του Χάου, καθώς το ενδεχόμενο τριών συνεχόμενων ηττών κάνει από νωρίς δύσκολα τα πράγματα. Με οδηγό το περσινό 0-0 στο «Άμεξ» και δεδομένου ότι καμία από τις δύο δεν έχει περιθώριο να ηττηθεί, πάμε με τον «συμβιβασμό» της ισοπαλίας στο ελκυστικό 3.90 της Fonbet.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν

Κλείνουμε με Γερμανία και το ματς Γκλάντμπαχ – Μπάγερν. Ένα ματς στο οποίο έχει δημιουργηθεί μια περίεργη και ανεξήγητη παράδοση, που θέλει την Μπορούσια πάντα να βρίσκει τον τρόπο και να κερδίζει. Φυσικά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, αλλά το ότι οι Βαυαροί αγνοούν τη νίκη στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς δεν παύει να είναι εντυπωσιακό. Μπάλα βέβαια παίζουν οι παίκτες, όμως η σημασία τέτοιων στατιστικών παραμένει μεγάλη.

Πιστοί στις παραδόσεις για το 3.35ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πιστοί στις παραδόσεις για το 3.35

Η ομάδα του Τούχελ ήταν άψογη στο ξεκίνημα, κάνοντας σχετικά άνετα το 2/2 κόντρα σε Βέρντερ Βρέμης (0-4) και Άουγκσμπουργκ (3-1). Η αποψινή πρόκλησή της είναι αρκετά πιο δύσκολη, με την Γκλάντμπαχ να αναζητά την πρώτη της νίκη. Στο 4-4 της πρεμιέρας με την Άουγκσμπουργκ έδειξε την επιθετική δεινότητά της, ενώ ακόμα και στο ματς με τη Λεβερκούζεν που ηττήθηκε με 3-0 είχε 13 τελικές. Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Αναμένουμε να το επαναλάβει και σήμερα κόντρα στη νεοσύστατη άμυνα των πρωταθλητών. Θα πάμε με το over 1,5 της Γκλάντμπαχ, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 3.35 στη Fonbet. Ακόμα και να λήξει 2-3 το παιχνίδι, είμαστε κερδισμένοι.

Περισσότερα

Click to comment

Trending