Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Ντιακιτέ στο προσκήνιο #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Δύο βασικές επιλογές με 1.85 και 1.95, σκόρερ αλλά και ειδικά παικτών οι σημερινές προτάσεις του Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Ligue 1. Ξεχωρίζει ασφαλώς το βραδινό ντέρμπι Λιόν – Παρί. Πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με 120′ στην πλάτη η Λιλ

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το παιχνίδι της Λιλ κόντρα στη Μονπελιέ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την οριακή πρόκριση της Πέμπτης στην έδρα της Ριέκα με το γκολ του Ντέιβιντ στο 108′ της παράτασης. Κακή εμφάνιση συνολικά η οποία ήρθε να «κουμπώσει» στη βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Λοριάν την Κυριακή. Γενικά η ομάδα του Πάολο Φονσέκα δεν πείθει μέχρι στιγμής, με αρκετούς παίκτες-κλειδιά να είναι ντεφορμέ. Από τα τελευταία πάρε-δώσε, έφυγε με μεταγραφή στη Μπράιτον ο μέσος Μπαλεμπά και αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του ο Μπενταλέμπ (από Ανζέ).

Η Μονπελιέ από την άλλη συνεχίζει όπως την ξέρουμε. Πολύ καλή όταν είναι να παίξει στην κόντρα, δυσκολεύεται όταν πρέπει να φτιάξει παιχνίδι. Το θετικό για την ομάδα του Μισέλ ντε Ζακαριάν είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκει δίχτυα.

Θετική η πρόσφατη παράδοση για τη Λιλ με αντίπαλο τη Μονπελιέ. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια μέσα-έξω οι «λιλουά» μετρούν 7-3-0 (κέρδισαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα). Από το παρελθόν των δύο ομάδων αξίζει να σημειωθεί και ο υψηλός αριθμός καρτών που εμφανίζονται στα μεταξύ τους (σχεδόν 5 ανά αγώνα στα δέκα τελευταία).

Η Λιλ έχει δύσκολο ματς μπροστά της. Όχι μόνο λόγω κούρασης αλλά γιατί απέναντί της έχει μια ομάδα που έχει δείξει ότι αν βρει χώρους μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Βασική μας επιλογή ένα combo με τα κόρνερ των γηπεδούχων και από μία κάρτα στην κάθε ομάδα.

Το πιο δυνατό σημείο της ημέρας κατ’ εμέ είναι το διπλό της Ρεμς στη έδρα της Μετς. Ούτως ή άλλως υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, πόσω μάλλον τώρα που αποχώρησε και ο φορ Μικαουτάτζε (εκ των κορυφαίων της Μετς). Η Ρεμς έχει δείξει και στα τρία φετινά παιχνίδια της ότι έχει ποιότητα και τέτοια ματς είναι σίγουρα στα μέτρα της. Στο 1.95 προσφέρεται το διπλό και είναι οριακά αποδεκτό. 

Ειδικά παικτών

Πέρα από τις δύο βασικές επιλογές, θα ποντάρουμε και σε σκόρερ και ειδικά παικτών.

  • Στο 3,60 το να σκοράρει ο Ντιακιτέ της Ρεμς. Το έχει ψάξει πολύ και δείχνει ότι το θέλει. Στο τελευταίο με τη Μονπελιέ ο Σαβανιέ του έδωσε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι αλλά το έχασε. Ίσως σήμερα κάνει σεφτέ…
  • Από το ματς της Χάβρης με τη Λοριάν βρίσκω αξία στις δύο προσπάθειες για γκολ του Φεβρ. Μαζί με του Ντουκουρέ είναι οι δύο που παίρνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά για τους «μπακαλιάρους». Στο 2.02 η συγκεκριμένη επιλογή αξίζει ένα ποντάρισμα.
  • Νωρίς, στις 14.00 έχουμε το Τουλούζ – Κλερμόν. Ο Αμπουκλάλ είναι από τους πιο δραστήριους παίκτες των γηπεδούχων και το να κάνει ένα εύστοχο σουτ προσφέρεται στο 1.70. Μπορεί μάλιστα να γίνει μια δυάδα με το ένα εύστοχο σουτ του Ουσμάν Ντεμπελέ στο βραδινό ντέρμπι που επίσης δίνεται στο 1.70.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Ανοίγει λογαριασμό με 3.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ανοίγει λογαριασμό με 3.60

Δυάδα απόδοσης 2.89
14:00

Τουλούζ – Κλερμόν

1+ σουτ στην εστία Αμπουκλάλ

1.70
21:45

Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν

1+ σουτ στην εστία Ντεμπελέ

1.70
BET: 10 units
Combo
16:00

Λιλ – Μονπελιέ

Over 4,5 κόρνερ Λιλ & να δεχτούν από μία κάρτα και οι δύο ομάδες

1.85
BET: 30 units
Μονό
16:00

Μετς – Ρεμς

2

1.95
BET: 20 units
Σκόρερ
16:00

Μετς – Ρεμς

Γκολ Ντιακιτέ

3.60
BET: 5 units
Ειδικά παικτών
16:00

Χάβρη – Λοριάν

2+ προσπάθειες για γκολ Φεβρ

2.02
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending