Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με τρεις Βολιώτες η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε αλλαγές στις κλήσεις του στην Εθνική Ελπίδων, ενόψει της αναμέτρησης με την Ανδόρα (12/9, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2025 λόγω προβλημάτων τραυματισμών που προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους Κυριάκο Ασλανίδη, Γιώργο Κυριόπουλο, Άγγελο Αργυρίου αντί των Γιώργου Τουρκοχωρίτη, Νίκου Σπυράκου, Νίκου Ζουγλή αντίστοιχα, λόγω τραυματισμών.

Έτσι, με την προσθήκη και του Ασλανίδη, ο Βόλος έχει τρεις ποδοσφαιριστές του στην Εθνική Ελπίδων, μαζί με τους Μεταξά και Κίτσο.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανδόρρα.

Τζολάκης, Σγουρής, Αγγελόπουλος, Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ασλανίδης, Προδρομίτης, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Κρυπαράκος, Μπελεβώνης, Καραμάνης, Κυριόπουλος, Τζόλης, Μεταξάς, Δαρέλας, Κουτεντάκης, Κούτσιας, Νίνο, Σουρλής, Κουρφαλίδης, Κίτσος, Νιάρχος, Τσοπούρογλου.

Η προετοιμασία της Ελπίδων ξεκίνησε την Δευτέρα (4/9) στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ.

Την Πέμπτη (7/9) στις 17:30 η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Β’ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ.

Η… εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα ολοκληρωθεί στις 09/09 και στις 10/09 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Andorra la Vella.

Trending