Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ποντένσε: «Είμαι έτοιμος να δείξω ξανά στον κόσμο την ποιότητά μου»

 

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός… πάτησε Ελλάδα και στις πρώτες δηλώσεις του στους εκπροσώπους τύπου, αναφέρθηκε στην επιστροφή του, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η… βόμβα Ντάνιελ Ποντένσε πυροδοτήθηκε, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον Πορτογάλο στις… καθυστερήσεις. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πάτησε Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, μίλησε για την επιστροφή του που την περίμενε από τότε που έφυγε, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους των “ερυθρόλευκων”.

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αναλυτικά όσα ανέφερε κατά την άφιξή του: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου, ήμουν προετοιμασμένος γι αυτό από τότε που έφυγα για την Αγγλία δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα αλλά έγινε με αυτόν τον τρόπο και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να επιστρέψω, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το τι έχει να πει στον κόσμο που τον περίμενε στο αεροδρόμιο: Ελπίζω να καταφέρω να δείξω στο γήπεδο: «Ελπίζω να δείξω ξανά όσα μπορώ στο γήπεδο, να τους δώσω χαρά και είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε ωραίες στιγμές στο “Γ. Καραϊσκάκης”».

Για την επιστροφή του: «Eίμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πραγματικά έτοιμος και θέλω να δείξω στο γήπεδο τον λόγο που ήρθα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που ήρθα γιατί θέλω να είμαι δυνατός και να δείξω και πάλι στον κόσμο την ποιότητά μου».//Μ

Περισσότερα

Click to comment

Trending