Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεκίνημα Εθνικών με 1.89 #Klhmats

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση για τον #Klhmats με Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία στο μενού σε απόδοση 1.89.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τα είπαμε την Τρίτη με μακροχρόνια προγνωστικά, ώρα όμως να επιστρέψουμε σε πλήρη δράση με τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Μοιραία, ξεχωρίζει απόψε η αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στην Ολλανδία. Δεν θα πιαστώ με το παιχνίδι, ευχή μου σαφέστατα η νίκη, παρότι μπορώ να εκφράσω τις σοβαρές -το γράφω κόσμια- ενστάσεις μου για τις κλήσεις. Όχι για εκείνους που δεν κλήθηκαν, καθώς κάποιο λόγο θα είχε ο Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά για εκείνους που κλήθηκαν και είναι ερωτηματικό σε πολλά κεφάλια εάν μπορούν να προσφέρουν. Πάμε στα προγνωστικά, να προχωρήσουμε.

Η αναμέτρηση Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία μου γυάλισε από το αποψινό κουπόνι. Από 3-2-0 εντός έδρας προέρχονται οι γηπεδούχοι. Μονάχα ο χαφ Ζάιτς δεν υπολογίζεται για τους Σλοβένους. Με 0/2 κινήθηκε στην προηγούμενη διακοπή η Βόρεια Ιρλανδία, κανένα βαθμολογικό όφελος και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

Η Σλοβενία έχει αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη δυάδα. Καλείται όμως να το επιβεβαιώσει και απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία. Έχει καλύτερο ρόστερ, έχει την έδρα και την παράδοση με το μέρος της, όλα συντελούν πως εύκολα ή δύσκολα θα έρθει ο άσος του 1.89.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
21:45

Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία

1

1.89
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending