Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριάδα Εθνικών με σημεία και γκολ #Panagiotopoulos

προγνωστικά

Ο #Panagiotopoulos ετοίμασε στήλη Πέμπτης και κατέληξε σε τριάδα που φτάνει σε απόδοση 3.10.

Καλημέρα φίλοι μου, ποδαρικό δεν έχουμε κάνει ακόμα αλλά έτσι είναι το στοίχημα, δεν σε θέλει η τύχη μερικές φορές. Τώρα για τις επόμενες μέρες έχουμε τα προκριματικά για το Euro του 2024 και εύχομαι αυτή η αλλαγή να μας βγει σε καλό. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ολλανδία – Ελλάδα

Το πρώτο παιχνίδι είναι το δικό μας, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Ελλάδα, ένα ζευγάρι το οποίο θα παλέψει για την δεύτερη θέση, βρίσκονται αμφότερες σε καλή κατάσταση και πιο συγκεκριμένα είναι από τις λίγες φορές που βλέπει την Εθνική μας να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνει φάσεις, θα επιλέξουμε λοιπόν το over 0,5 ημίχρονο σε απόδοση 1.39 από την Stoiximan.

Γαλλία – Ιρλανδία

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από τον όμιλο μας, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία, το μεγάλο φαβορί του ομίλου, οι Γάλλοι θεωρώ πως θα έχουν ένα εύκολο βράδυ αλλά οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν κλειστά, έτσι αποφάσισα να επιλέξω τον άσο σε συνδυασμό με over 1.5 γκολ το οποίο πληρώνει 1,44 από την Stoiximan.

Πολωνία – Νησιά Φερόε

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι το Πολωνία – Ν. Φερόε, εδώ θα επιλέξουμε το over 2,5 λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων, όχι ότι οι Πολωνοί είναι καμία φοβερή ομάδα αλλά η διαφορά την ομάδων είναι τεράστιο και είναι ευκαιρία οι γηπεδούχοι να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα μιας και είναι προτελευταίοι. Θα επιλέξω λοιπόν το over 2,5 σε απόδοση 1.53 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η τριάδα μου για σήμερα και πληρώνει συνολικά κοντά στο 3.10! Θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Τριάδα Εθνικών με σημεία και γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τριάδα Εθνικών με σημεία και γκολ

Τριάδα απόδοσης 3.10
21:45

Ολλανδία – Ελλάδα

Over 0,5 ημίχρονο

1.39
21:45

Γαλλία – Ιρλανδία

1 & over 1,5

1.44
21:45

Πολωνία – Νησιά Φερόε

Over 2,5

1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending