Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο θάνατος σου, η ζωή μου έως 6.63 #TheMagician

Προγνωστικά Κυριακής, με μεγάλες αποδόσεις, από παιχνίδια που καίνε για τα προκριματικά του Euro 2024 από τον #TheMagician.

Καλημέρα σας. Πολύ καλά μας εξελίσσονται στοιχηματικά οι προκριματικοί αγώνες για το Euro 2024 και ελπίζω να σας βοηθήσω και σήμερα για να κλείσει θετικά το πρόσημο. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Οι κόποι μιας χρονιάς

Ξεκινάμε χρονικά με το ντέρμπι του όγδοου ομίλου. Μία ήττα για τη Φινλανδία την πρώτη αγωνιστική εκτός από την Δανία, ενώ μετά ακολούθησαν τέσσερις σερί νίκες, με τελευταία την εκτός έδρας νίκη στο Καζακστάν με γκολ στο 78ο λεπτό. Με αυτούς τους δώδεκα βαθμούς λοιπόν, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μετά από πέντε αγώνες, ενώ υπολείπονται άλλοι τόσοι. Επιθετικά στέκεται καλά, έχοντας σταθερή επαφή με τα δίχτυα, η άμυνα όμως είναι αυτή που τις έχει δώσει τις νίκες, κρατώντας το μηδέν πίσω στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αλλά ο βαθμός δυσκολίας τώρα ανεβαίνει κατακόρυφα. Το πρώτο πράγμα που θα ψάξει είναι ν’ αποφύγει την ήττα, με τη νίκη να την καθιστά πρώτο φαβορί, αλλά με την ήττα να ψαλιδίζει τις ελπίδες της.

Η Δανία από την άλλη, όσο καλή είναι εντός έδρας με εννέα βαθμούς σε τρία παιχνίδια, τόσο δυσκολεύεται μακριά από αυτή, με μία ήττα και μία ισοπαλία. Νίκη είναι το σύνθημα για το σημερινό αγώνα, για να περάσει στην πρώτη θέση, έχοντας στο μυαλό της και τη Σλοβενία βέβαια, με την οποία συγκατοικούν στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς. Είναι καλύτερη σαν ομάδα, δεν θα κρύψει την σημερινή της επιθυμία για τους τρεις βαθμούς, αλλά αμυντικά παρουσιάζει κενά κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σημείο: Ένα γκολ θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι καθώς και οι δύο θέλουν τους τρεις βαθμούς. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.60 στη Novibet. Σαν δεύτερη επιλογή θα κρατήσω τις over 4,5 κίτρινες κάρτες με απόδοση 2.90 στη Novibet, καθώς περιμένουμε και λίγο ξύλο παραπάνω ή καθυστερήσεις εάν το σκορ βολεύει μία ομάδα.

Όμιλος-φωτιά

Έμεινε όρθια η Αλβανία στο εκτός έδρας παιχνίδι ενάντια στην Τσεχία την Πέμπτη, παρά την πίεση και τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων. Δεν απομακρύνθηκε λοιπόν από την κορυφή, με τους Τσέχους να έχουν οχτώ βαθμούς, στους επτά η Αλβανία και έξι η σημερινή της αντίπαλος Πολωνία. Η πρόκριση όμως θα δοθεί μόνο σε δύο ομάδες και πρώτο μέλημα όλων είναι να εκμεταλλευτούν πρωτίστως την έδρα τους. Καλή επιθετικά, με ομοιογένεια στην άμυνα και παίχτες που μάχονται σε κάθε φάση, έχει μπει σφήνα προς το παρόν στα δύο φαβορί για πρόκριση. Βέβαια με τον τρόπο παιχνιδιού της γρήγορα έγινε υπολογίσιμη αντίπαλος, εκμεταλλευόμενη την παραμικρή αδυναμία του αντιπάλου.

Η Πολωνία άργησε ν’ ανοίξει το σκορ με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε. Στο 73′ με πέναλτι και στο 83′ με σουτ, ο Λεβαντόφσκι έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, όπου όπως ήταν φυσικό είχε συντριπτικά υπέρ της όλα τα επιμέρους στατιστικά. Δεν φθάνουν εύκολα στην νίκη οι Πολωνοί παρουσιάζοντας πολλές αρρυθμίες ειδικά στη μεσαία γραμμή, που έχει στοιχήσει σε βαθμούς. Σε περίπτωση ήττας, χάνουν σημαντικό έδαφος για την πρόκριση. Νίκη ή τουλάχιστον ισοπαλία για να μείνει ο στόχος ζωντανός.

Σημείο: Οχτώ σερί νίκες έχει η Πολωνία απέναντι στην Αλβανία ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Επιλογή για τα προγνωστικά μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.55 στη Novibet. Περιμένω οι φιλοξενούμενοι να επιτεθούν περισσότερο. Τίμιο βρίσκω και θα βάλουμε σε δελτίο τις over 2,5 κίτρινες κάρτες της Αλβανίας με απόδοση 2.03 στη Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Τζακ Γκρίλις (28 – Μάντσεστερ Σίτι), Λοράν Κοσιελνί (38), Φερνάντο Μπελούτσι (40 – Εστουντιάντες, Βασίλης Λάκης (47)

Ο θάνατος σου, η ζωή μου έως 6.63ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ο θάνατος σου, η ζωή μου έως 6.63

Περισσότερα

Click to comment

Trending