Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνουν τα γκολ στην Αρμενία #PsyRadios

προγνωστικά

Ο #Psyradios επανέρχεται με προγνωστικά από τα προκριματικά του Euro και το ματς της Αρμενίας με την Κροατία σε τιμές έως και 2.75.

Α ρε Χετάφε... Να πληρώνεις άνετα με το πουλέν μας Μπουλντινί και να μην μπορείς να πάρεις έστω την ισοπαλία στην έδρα σου. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες, πάμε ευθύς στα προγνωστικά μας από τα προκριματικά του Εuro 2024, αφήνοντας πίσω μας τη πρώτη απώλεια μονάδων για φέτος και επιστρέφοντας άμεσα σε θετικό πρόσημο.

Προγνωστικά: Τελικός για τους γηπεδούχους  

Οι Αρμένιοι υποδέχονται την Κροατία στο Γερεβάν απόψε, με τους οικοδεσπότες να χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης. Η ομάδα του Πετράκοφ στάθηκε περίφημα και στην Τουρκία, χάνοντας στο φινάλε τη νίκη, διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς. Με θετικό αποτέλεσμα και απόψε απέναντι στους Κροάτες, η πρόκριση και η πρώτη συμμετοχή σε μεγάλο τουρνουά θα έρθει ακόμα πιο κοντά. Απών λόγω καρτών ο αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας Χαρογιάν. Η πιο πετυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα της δεκαετίας από την άλλη, ξεμούδιασε σκορπώντας τους Λετονούς με πέντε γκολ και ψάχνει το τρίποντο για να πιάσει κορυφή στον όμιλο.  

Η Κροατία είναι το φαβορί, αλλά, η Αρμενία  έχοντας κάνει ποδοσφαιρικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, διαθέτει πλέον και την ανάλογη ποιότητα για να βάλει δύσκολα απόψε στους φιλοξενούμενους. Τουλάχιστον ένα γκολ εκατέρωθεν βλέπω, σενάριο που πληρώνει άνω του διπλασιασμού και θα είναι η βασική επιλογή για απόψε. Φυσικά επιβάλλεται και ποντάρισμα στον φορμαρισμένο Πέτκοβιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές στα δύο τελευταία ματς με Ντινάμο και εθνική Κροατίας.  

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Μονό
19:00

Αρμενία – Κροατία

Goal/goal

2.10
BET: 20 units
Σκόρερ
19:00

Αρμενία – Κροατία

Γκολ Πέτκοβιτς

2.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending