Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Η αστειότητα έχει και τα όριά της

Κρούζλιακ και Κούζντρα ξεπέρασαν τα… σύνορα της φαντασίας

Είναι γνωστή η τακτική που εφάρμοσαν Κρούζλιακ και Κούζντρα, που έκαναν λόγο για κακή αντιμετώπιση της ΠΑΕ Βόλος στους ποδοσφαιριστές της.

Άλλο που δεν ήθελαν κάποιοι γνωστοί “καλοθελητές”  και το έκαναν σημαία τους…

Ναι, οι άνθρωποι του Βόλου δέρνουν τους παίκτες τους, τους κρατάν όμηρους, τους αφήνουν νηστικούς, άστεγους, χωρίς νερό και φαγητό, βλέπεται το νερό το έχουν όλο για να ποτίσουν το Πανθεσσαλικό (το διαβάσαμε κι αυτό!!!).

Είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτό…

Έτσι ο Βόλος βρίσκεται στις top ομάδες της χώρας. Τι νομίζεται; Αν δεν δείρεις, αν δεν τους αφήσεις απλήρωτους και αν δεν τους έχεις του κλότσου και του μπάτσου τους ποδοσφαιριστές, αυτοί δεν θα παίξουν μπάλα!!!

Τι να πεις;

Ο Κρούζλιακ λοιπόν δήλωσε πως δεν κατάλαβε γιατί ο Βόλος τον έδιωξε και γιατί δεν τον ενημέρωσε ο Αχιλλέας Μπέος… Σωστός ο παίκτης.

Μήπως ήθελε να ειδοποιηθεί από τον Μητσοτάκη που αφού ήρθε που ήρθε στην πόλη μας, καλό θα ήταν να ενημερώσει τον Σλοβάκο ότι η ομάδα δεν τον υπολογίζει.

Και να του εξηγήσει και τον λόγο, διότι ο ίδιος όπως τόνισε, είναι επαγγελματίας και έκανε τα πάντα για να είναι σωστός στην ομάδα.

Εγώ θα γράψω για τα δύο πέναλτι στις 3 αγωνιστικές, καθώς και για το τσαφ στην Λεωφόρο που έφερε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό, δεν θα μετρήσω το “λαθάκι” στο φιλικό με τον Ατρόμητο, από το οποίο έχασε ο Βόλος το ματς.

Τι έκανε το παιδί δηλαδή;

Όσο για τον Κούζντρα, οι Πολωνός όποτε έπαιζε  – όσοι τον θυμούνται να παίζει  – ήταν λες κι έπαιζε μόνος του.

Ή σε άλλο παιχνίδι…

Ο Βόλος τον αποδέσμευσε δήλωσε, γιατί έσπασε το χέρι του στο φιλικό.

Ναι…. Έτσι έκανε και στον Παπαδόπουλο που με χιαστούς του ανανέωσε το συμβόλαιο, έτσι συμπεριφέρθηκε και στον αρχηγό του, τον Τσοκάνη. Αν ο Σλοβάκος πούλησε τρελίστα του στυλ “τα έδινα όλα στο ματς και με έδιωξαν…”, ο Πολωνός είναι ανήθικος!

Γι αυτό και το TOTAL VOLOS μπήκε στον κόπο να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές, που ανήκουν πέρα από τα σύνορα της φαντασίας.

Τέλος πάντων, ο Βόλος συνεχίζει να είναι μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είναι ένας ολοζώντανος οργανισμός που αποπνέει υγεία, υπήρξαν μεταγραφικές αστοχίες το καλοκαίρι και προφανώς θα υπάρξουν και τα επόμενα καλοκαίρια, όμως αυτές διορθώνονται.

Και γράφουμε διορθώνονται, γιατί υπάρχει άλλη μία τέτοια εκκρεμότητα…

Κατά τα άλλα, ο Ατρόμητος περιμένει στην γωνία τον Βόλο την ερχόμενη Δευτέρα, όμως ως τότε, έχουμε ακόμα.

Και που είστε καλόπαιδα;  Καλή επιτυχία δεν σας ευχόμαστε, αλλά σίγουρα δεν θα σας ξεχάσουμε με… τίποτα!!!

 

 

Trending