Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άλμα πρόκρισης με γκολ έως 9.50 #TheMagician

Τελευταία μέρα των εθνικών ομάδων, με τον #TheMagician να ρίχνει την προσοχή του στα γκολ και σε αγώνες που χαρίζουν πρόκριση.

Καλημέρα σας. Θετικότατα στοιχηματικά μας εξελίσσονται τα προκριματικά του Euro2024, σ’ αυτό το παράθυρο του Σεπτεμβρίου και μ’ αυτό το τρόπο θέλουμε να κλείσουμε, κυνηγώντας μεγάλες αποδόσεις αλλά και λογικά σημεία. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Ξέσπασε η Ισπανία την Παρασκευή,  φεύγοντας με το διπλό από την Γεωργία, και το επιβλητικό 7-1. Ίσως η ήττα από την Σκωτία (η οποία μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο με 5/5) την δεύτερη αγωνιστική, να πείσμωσε τους παίχτες του Ντε λα Φουέντε και αγωνίστηκαν χωρίς να κατεβάσουν ταχύτητα στον ρυθμό τους. Όπως φάνηκε εάν βρεθεί σε καλή ημέρα, καταστρέφει οποιοδήποτε αμυντικό πλάνο του αντιπάλου. Η Σκωτία έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις, οπότε αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν η Ισπανία συνεχίσει με σερί νικών ή γκελάρει κάπου και δώσει ελπίδες στις άλλες ομάδες. Εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αυτό σήμερα.

Αυτό διότι η Κύπρος μετράει τέσσερις σερί ήττες στον όμιλο (όλες με over 2,5), εμφανίζει πολλά αμυντικά προβλήματα, παρουσιάζοντας ένα μη ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχανε από την Σκωτία με ήδη 3-0 από το 30′, με τους φιλοξενούμενους να ρίχνουν έπειτα τον ρυθμό, κάνοντας οικονομία δυνάμεων. Περισσότερο εμπειρίες αναμένεται να συλλέξει η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, παρά να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις των αντίπαλων επιθετικών.

Σημείο: Η προϊστορία δείχνει ότι η Κύπρος φεύγει με βαριές ήττες από την Ισπανία. Εκεί θα κινηθούμε και εμείς επιλέγοντας τον άσο και over 3,5 με απόδοση 1.67 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει η Ισπανία μέχρι το 20:00 με απόδοση 1.87 στην Novibet.

Παιχνίδι με γκολ

Μετακομίζουμε στο Όσλο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Νορβηγίας και της Γεωργίας. Έχουν λύσεις επιθετικά οι γηπεδούχοι και ειδικά εντός έδρας όπου παρουσιάζονται καλύτεροι, απ’ ότι μακριά από αυτή. Δεν έχουν μείνει μαθηματικά εκτός πρόκρισης, αλλά πρέπει να πετύχουν μόνο νίκες και να ευνοηθούν και από άλλα αποτελέσματα. Η Γεωργία από την άλλη ξεκίνησε καλά στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, αλλά δύο συνεχόμενες ήττες την κράτησαν χαμηλά στην βαθμολογία. Το σύνολο του Γουίλι Σανιόλ δείχνει να τα πηγαίνει καλά με τις μικρομεσαίες ομάδες, αλλά κόντρα στις μεγάλες αδυνατεί να βρει απαντήσεις.

Σημείο: Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για την νίκη μπροστά στο κοινό τους, διεκδικώντας τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεωρώ πως θα προσπαθήσουν ν’ αποδείξουν πως δεν έχουν τόσο άσχημη ομάδα μετά την συντριβή από την Ισπανία. Κρατάω το goal/goal για τα προγνωστικά μας με απόδοση 2.30 στην Novibet.

Προγνωστικά: Δώρο γενεθλίων

Πάμε Βρυξέλλες. Το Βέλγιο με γκολ του Καράσκο στο 38′ πέρασε νικηφόρα από το Αζερμπαϊτζάν, παραμένοντας με δέκα βαθμούς στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Αυστρία. Πολλές οι επιθετικές λύσεις για το συγκρότημα του Ντομένικο Ντετέσκο, παρά την απουσία του Κέβιν ντε Μπρούινε, που παίρνει άριστα επιθετικά ενώ αμυντικά είναι ιδιαίτερα σταθερή. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι απόψε απέναντι στην Εσθονία, την οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν μάχη απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους μεγάλους, με το άπειρο και υποδεέστερο ρόστερ που διαθέτουν. Αργή ομάδα στην ανάπτυξη, με τους αντιπάλους να φθάνουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στην μεγάλη περιοχή, πραγματοποιώντας πολλά σουτ προς την εστία τους.

Σημείο: Το σκορ θα κλείσει εκεί όπου θα το αποφασίσουν οι Βέλγοι διεθνείς. Επιλογή μας το over 2,5 γκολ του Βελγίου με απόδοση 1.50 στην Novibet. Λογικά θα μπουν δυνατά οι γηπεδούχοι για να δείξουν πιο είναι το αφεντικό και να κάνουν δώρο ίσως μια μεγάλη νίκη στον προπονητή τους που έχει σήμερα γενέθλιά. . Κρατάμε επίσης το over 1,5 γκολ πρώτου ημιχρόνου με απόδοση 2.03 στην Novibet.

Πρόωρος τελικός

Τελευταία στάση στη «Φρέντς Αρένα», στα προάστια της Στοκχόλμης. Πρόβα τελικού για την Σουηδία η εκτός έδρας νίκη με 5-0 επί της Εσθονίας, καθώς μόνο με νίκη σήμερα θα μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Έχει έξι βαθμούς, ενώ αντίθετα η σημερινή της αντίπαλος Αυστρία μαζί με το Βέλγιο μοιράζονται την πρώτη θέση με δέκα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές, που αγωνίζονται σε μεγάλα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και το σίγουρο είναι ότι θα προβληματίσει τους φιλοξενούμενους ψάχνοντας για την νίκη από το πρώτο λεπτό.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια της Αυστρίας, αρχής γενομένης σήμερα με την Σουηδία και τον Οκτώβριο εντός έδρας με το Βέλγιο, θα κρίνουν την τύχη της στον όμιλο. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά κυρίως χάρη στην επιθετική της γραμμή, γιατί αμυντικά δέχεται φάσεις και γκολ σχετικά εύκολα. Πρώτος στόχος η αποφυγή της ήττας, αλλά με  ενδεχόμενη νίκη, ουσιαστικά κλειδώνει από τώρα την πρόκριση. Θα παίξει ρόλο ο παράγοντας έδρα, αλλά δεν θα κλειστεί στα καρέ της, κυνηγώντας θετικό αποτέλεσμα.

Σημείο: Με κοινά χαρακτηριστικά οι δύο ομάδες, θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας το goal/goal με απόδοση 1.85 στην Novibet. Πολύ πιθανόν να έχουμε γκολ προς το τέλος του αγώνα, εάν το σκορ δεν ευνοεί μια από τις δύο ομάδες. Κρατάμε επίσης να μπει γκολ από το 80:00-90:00+, με απόδοση 2.50 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Τόμας Μενιέρ (32 – Μπορούσια Ντόρντμουντ), Μανώλης Σαλιάκας (27 – Σεντ Πάουλι), Γεώργιος Βαγιαννίδης (22 – Παναθηναϊκός)

Προπονητές: Ντομένικο Ντετέσκο (38 – Βέλγιο)

Καλή επιτυχία

Άλμα πρόκρισης με γκολ έως 9.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Άλμα πρόκρισης με γκολ έως 9.50

Περισσότερα

Click to comment

Trending