Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαφορές ποιότητας στον διπλασιασμό #Jimandrez

Ελβετία - Καμερούν

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη που έχει προκριματικά και ένα δυνατό μακροχρόνιο, όλα στον διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με ενδιαφέροντα πράγματα στο προσκήνιο. Στα προγνωστικά μας σήμερα έχουμε μία όμορφη δυάδα διπλασιασμού ενώ και ένα μακροχρόνιο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Ξεκινάμε από την δυάδα μας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιταλία και Ουκρανία. Ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο αφού αμφότερες θέλουν τους βαθμούς για να περάσουν στην τελική φάση του Euro. Η “Ατζούρα” στο ντεμπούτο του Σπαλέτι πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση και έπεσε σε γκέλα με 1-1 στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας, μπλέκοντας περισσότερο. Πλέον οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα καταδικάσει τους Ιταλούς, οι οποίοι πρέπει να κάνουν καλές εμφανίσεις και να πάρουν παιχνίδια. Σίγουρα για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο και να αφήσουν πίσω τα μέτρια αποτελέσματα αλλά η δουλειά τους δεν αναμένεται εύκολη. Η Ουκρανία είναι εξαιρετικό σύνολο και θα βάλει σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα με την ταχύτητα της, ενώ ενδέχεται να κλειστεί από το πρώτο λεπτό πίσω ώστε να δυσκολέψει και την δημιουργία αφού με μία ισοπαλία μια χαρά βολεμένη είναι.

Στοιχηματικά θα κινηθούμε με την λογική πως η Ιταλία θα προσπαθήσει να πάρει το ματς και έχει την ποιότητα να το κάνει, διαλέγουμε τον άσσο αφού μία ακόμα αποτυχία σε πρόκριση τελικής διοργάνωσης θα είναι πολύ βαριά.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Καμερούν με το Μπουρουντί για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά αφού ο νικητής πηγαίνει στα τελικά της διοργάνωσης, σε ένα ματς… τελικό και για τις δύο ομάδες. Η αρμάδα του Ριγκομπέρ Σόνγκ, δεν τα έχει πάει καλά έως τώρα και ο προπονητής μπόρεσε να τα βρει με τον Ονανά, καλώντας τον πίσω για το κρίσιμο παιχνίδι. Η ήττα τον Μάρτιο στη Ναμίμπια καθιστά το συγκεκριμένο ματς, πολύ κρίσιμο για συνολική πορεία του ποδοσφαίρου στην χώρα. Το Μπουρουντί δεν είναι τίποτα σπουδαίο, ούτε οι ποδοσφαιριστές του διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Επιλέγουμε τον άσσο για μία δυάδα διπλασιασμού.

Υ.Γ Κλείνουμε με ένα μακροχρόνιο. Η Σεβίλλη έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και στον όμιλο της ξεχωρίζει. Συνηθίζει μετά την κατάκτηση ενός Europa League να ψάχνει πορεία στο Champions League και ο όμιλος της έχει ομάδες που μπορεί να χτυπήσει. Το να προκριθεί στους «16» δίνεται στο 2.00 και το τιμάμε.

Διαφορές ποιότητας στον διπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διαφορές ποιότητας στον διπλασιασμό

Δυάδα απόδοσης 2.00
21:45

Ιταλία – Ουκρανία

1

1.52
22:00

Καμερούν – Μπουρουντί

1

1.32
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Champions League

Να προκριθεί από τον όμιλο

Σεβίλλη

2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending