Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνουν γκολ και κόρνερ #Georgiou

Ευκαιρία να επανέλθει στα ταμεία ζητά ο #Georgiou με την αναμέτρηση της Σουηδίας κόντρα στην Αυστρία για τα προκριματικά.

Το VAR έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας όπου άλλες φορές μας συμφέρει κι άλλες όχι. Σήμερα εστιάζουμε στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Αυστρία στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Προχωράμε με τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σουηδία – Αυστρία

Μόνο ικανοποιημένοι δεν αισθάνονται οι Σουηδοί από τις 4 πρώτες αγωνιστικές του 6ου ομίλου, αφού έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς, βρίσκονται στο κυνήγι τόσο του Βελγίου όσο και της Αυστρίας που προπορεύονται με 10 βαθμούς. Σήμερα υποδέχονται την εκ των πρωτοπόρων Αυστρία, με σκοπό να πάρουν τους πολύτιμους 3 βαθμούς και να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Προέρχονται από την ευρεία εκτός έδρας νίκη επί της Εσθονίας, στο Ταλίν, με 5-0, με τη νέα γενιά επιθετικών όπως οι Γκιοκέρες, Κουλουσέφσκι και Ίσακ να σκοράρουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανοκίτρινοι» μετά την απουσία από το Μουντιάλ του Κατάρ, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός από το Euro, για πρώτη φορά μετά το 1996, μιας και η εικόνα τους στο Nations League, δεν τους επιτρέπει να έχουν κρυφές ελπίδες μέσω των πλέι οφ. Ο Γιάνε Άντερσον πονοκεφαλιάζει βλέποντας να μην έχει στη διάθεσή του, τους Κρίστοφερ Όλσον, Χάλμαρ Έκνταλ και Λούντβιγκ Αουγκούστινσον λόγω τραυματισμών και αναμένεται να παίξει με τους Μάρτιν Όλσον και Κεν Σέμα στην άμυνα ως λύση ανάγκης.

Η Αυστρία από την άλλη πλευρά μπορεί να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με το Βέλγιο, ωστόσο γνωρίζει πως θα πρέπει να διατηρήσει αυτή την πορεία μέχρι την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, αν θέλει να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης, που διοργανώνει η «γειτόνισσα» Γερμανία. Ο Ραλφ Ράνγκνικ φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του, μιας και είχε ξεκινήσει με μόλις 1 νίκη σε 6 αγώνες στον πάγκο της «ομάδας-θαύμα» και ευελπιστεί πως με το υλικό που έχει στα χέρια του θα μπορέσει να οδηγήσει για 3η συνεχόμενη φορά την ομάδα στα τελικά της διοργάνωσης.

Στο πρόσφατο ισόπαλο φιλικό παιχνίδι με τη Μολδαβία προέβη σε αρκετές αλλαγές, μέχρι να έρθει το τελικό 1-1, χάρη στο γκολ του Μίκαελ Γκρέγκοριτς στο 50′ και το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα εάν θέλει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την Σουηδία. Αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη Στοκχόλμη, με τους Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ, Μάρκο Αρναούτοβιτς και Νταβίντ Αλάμπα στο αρχικό σχήμα αλλά και τον Μίκαελ Γκρέγκοριτς που έχει σκοράρει 4 φορές στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις. Μοναδική απουσία αυτή του Τζούνιορ Αντάμου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο κι έχει τεθεί εκτός αποστολής.

Επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 1.89, αλλά και το over 8,5 κόρνερ στο 1.67 στη Novibet.

Πληρώνουν γκολ και κόρνερΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πληρώνουν γκολ και κόρνερ

Περισσότερα

Click to comment

Trending