Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ποντάρισμα σε «φανέλες» την πρεμιέρα #Jimandrez

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά στο Champions League, ποντάροντας με γνώμονα την εμπειρία και την αύρα… δύο μεγάλων ομάδων.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με σπουδαίες αναμετρήσεις και την πρεμιέρα των ομίλων που φυσικά έχει… τις ευκαιρίες της. Εμείς ποντάρουμε σε δύο σημεία, που έχουν αξία και που βασίζονται στην εμπειρία των ομάδων.

Προγνωστικά: Η αύρα του «Σαν Σίρο»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Νιούκαστλ. Σπουδαίο ματς και για τους δύο, για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι μετά την περσινή τους είσοδο στην τετράδα, στοχεύουν σε επανάληψη αυτής της διάκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν μετά από περίπου είκοσι χρόνια στο Champions League και θέλουν να πάνε ψηλά. Αμφότερες κιόλας προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα, ψάχνοντας μία νίκη ψυχολογίας, η οποία βέβαια θα τους βάλει στο παιχνίδι για τα καλά της πρόκρισης.

Εδώ όμως, όσο και εάν δεν φαίνεται από τις αποδόσεις, έχουμε φαβορί. Η Μίλαν διαφέρει σε εμπειρία, νοοτροπία και φανέλα από την αντίπαλο της, η οποία δίνει τον πρώτο της αγώνα μετά από χρόνια σε μία δύσκολη έδρα και με έναν προπονητή που δεν έχει ιδέα από τέτοιες αναμετρήσεις. Μπορούν οι «ροσονέρι» το τρίποντο, με κάλυψη στο DNB, επιλέγουμε τον άσο στο 1.85.

Ξέρει τον τρόπο η Πόρτο

Συνέχεια με Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Πόρτο. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται λόγω πολέμου στην Πολωνία και ποιοτικά έχουν πέσει… ακόμα περισσότερο από πέρυσι, έχοντας ομάδα κυρίως με άπειρους Ουκρανούς. Ταλέντο υπάρχει, ποιότητα όχι, ούτε γνώση αντιμετώπισης τέτοιων αγώνων. Παράλληλα, οι «δράκοι» ούτε εκείνοι πατάνε καλά, κερδίζουν με δυσκολία στα εγχώρια και ψάχνουν μία νίκη περισσότερο ψυχολογίας, η οποία θα είναι και πρώτη δήλωση υπεροχής για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Στοιχηματικά οι αποδόσεις είναι λίγο χαμηλές, αλλά το διπλό δείχνει μονόδρομος για τους Πορτογάλους που με την σκληράδα και την επιμονή τους μπορούν να επιβληθούν. Στο 1.78 το βρίσκουμε και το κρατάμε για τα προγνωστικά.

Ποντάρισμα σε... «φανέλες» στην πρεμιέραΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ποντάρισμα σε... «φανέλες» στην πρεμιέρα

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending