Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μέσα οι Κάρλσον και Νταρίντα για Παναιτωλικό

 

Κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση του Άρη ο Σουηδός εξτρέμ, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε μακριά από το χορτάρι και πλέον τίθεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Επιστροφές στο “στρατόπεδο” των “κίτρινων” οι οποίοι είδαν την Παρασκευή (22/9) να προπονείται και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα και ο Ντέιβιντ Κάρλσον. Το πιθανότερο είναι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός να προπονηθεί και το Σάββατο (23/9) και να είναι πλήρως έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ματς με τους Αγρινιώτες. Η θέση του στην πρώτη ενδεκάδα βέβαια, είναι κάθε άλλο παρά δεδομένη, αφού έχει λείψει από τα προγράμματα όλη την εβδομάδα και στη θέση του πιθανότατα να αγωνιστεί ο Σουλεϊμάνοφ.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (22/9), στο “Διασυγένειο Αθλητικό Κέντρο”, ο Άκης Μάντζιος επικεντρώθηκε στην ενεργοποίηση, στις ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και στο παιχνίδι τακτικής.

Στους τραυματίες, ο Κίκε Σαβέριο ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Νέβεν Τζούρασεκ μόνο θεραπεία και κανείς εκ των δύο δεν αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Αηδόνη ο οποίος περνάει ίωση, αλλά o Ελληνογερμανός αμυντικός δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως από τον Μάντζιο.

Το Σάββατο (23/9), οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του “Δασυγενείου” και λίγη ώρα μετά, η ΠΑΕ θα γνωστοποιήσει την αποστολή για την 5η αγωνιστική της Super League.//ΓΑ



Περισσότερα

Click to comment

Trending