Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνουν τα γκολ στο 5.87 #TheMagician

Συνεχίζοντας το νικηφόρο του σερί, ο #TheMagician αναλύει στα σημερινά προγνωστικά του τριάδα αγώνων με απόδοση 5.87!

Καλημέρα σας. Με θετικό πρόσημο έκλεισε η Κυριακή, αν και η τύχη μας γύρισε την πλάτη για να πετύχουμε το απόλυτο. Σήμερα Τρίτη επικεντρωνόμαστε σε αγώνες που μπορούν να μας προσφέρουν αξιόλογες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Αμφότερες σκοράρουν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ελβετία. Αήττητη η Ζυρίχη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες αλλά και με αρκετές ισοπαλίες, τέσσερις στον αριθμό. Μαζί με τα δύο παιχνίδια του κυπέλλου, βρήκε δίχτυα σ’ όλα, εκτός από το τελευταίο, όπου αν και καλύτερη έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λωζάνης. Με τους 13 βαθμούς σε επτά αγώνες, βρίσκεται με παιχνίδι περισσότερο, έναν βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας, με τον κύριο στόχο της να είναι η παραμονή στις πρώτες θέσεις. Με ωραίο αγωνιστικό ρυθμό και καλή επιθετική λειτουργία παρουσιάζεται σταθερά η ομάδα του 48χρονου Δανού προπονητή Χένρικσεν.

Η Γκρασχόπερς πρέπει να βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα και γρήγορα μάλιστα. Αυτά είναι που την κρατάνε χαμηλά στην βαθμολογία, καθώς με πέντε βαθμούς βρίσκεται μόλις έναν μακριά από την τελευταία θέση. Σκόραρε στα έξι από τα επτά ματς (6/7 goal/goal), ενώ δέχτηκε τέρμα και στα επτά. Στον τελευταίο της αγώνα προηγήθηκε της Σεν Γκάλεν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι με συνεχή πίεση, ισοφάρισαν για το τελικό 1-1. Πίεση θα δεχτεί και σήμερα με το ζητούμενο να είναι γκολ και αποτέλεσμα.

Σημείο: Δύσκολα να φύγει νικήτρια η Γκρασχόπερς, μπορεί όμως να σκοράρει. Επιλογή μας το και goal/goal με απόδοση 1.90 στην Fonbet.

Επιστροφή στις νίκες

Συνεχίζουμε στην Ιταλία. Σφαλιάρα δέχτηκε η Γιουβέντους το Σάββατο από την Σασουόλο. Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και μετά από σοβαρά λάθη, έφυγε ηττημένη με το βαρύ 4-2. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος έχει ρίξει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, με την τελευταία εμφάνιση ωστόσο να μην συνάδει με την ποιότητα των παιχτών της. Περιμένω απαντήσεις, επιθετικό ποδόσφαιρο και πίεση από το σύνολο του Αλλέγκρι, με την άμυνα όμως να δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους.

Αυτά τα δικαιώματα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Λέτσε. Αήττητη στο πρωτάθλημα έως τώρα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, ένα περισσότερο από την σημερινή της αντίπαλο. Λάτσιο και Φιορεντίνα δεν κατάφεραν να την κερδίσουν στην αρχή της σεζόν, αν και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα καθώς μετά την Γιουβέντους περιμένει η Νάπολι. Συγκροτημένη ομάδα θα βρει τις ευκαιρίες της να σκοράρει στο Τορίνο, όπως την βρήκε και στο 83′ στο τελευταίο της αγώνα όπου σκόραρε και επικράτησε της Τζένοα με 1-0.

Σημείο: Μόνο την νίκη σκέφτονται οι γηπεδούχοι, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα η Λέτσε. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.97 στην Fonbet.

Προγνωστικά: Ζητείται σταθερότητα

Κλείνουμε στην Γαλλία. Μέτριο το ξεκίνημα για την Λιλ, καθώς σε πέντε αγώνες μάζεψε οχτώ βαθμούς και βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει το πρόβλημα όπου σε τρεις αγώνες δεν έχει σημειώσει νίκη, ενώ αντίθετα μπροστά στο κοινό της έχει 2/2 νίκες. Στο τελευταίο της αγώνα την Τετάρτη, νίκησε σχετικά εύκολα την Ολύμπια Λουμπλιάνας μπροστά στο κοινό της με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του Conference League. Η Ρεμς από την άλλη, με τον 30χρονο Βέλγο προπονητή της Στιλ, έχει μείνει δύο παιχνίδια μακριά από το τρίποντο. Είναι καλή επιθετικά, σκόραρε και στους πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά εμφανίζει αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Αυτά πλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα και μέσα σε έξι λεπτά η Μπρεστ σκόραρε δις, για να φύγει με το διπλό (1-2) από τον Γαλλικό Βορρά. Ταξιδεύει σε μια δυνατή έδρα και εάν δεν σκοράρει, δύσκολα να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι.

Σημείο: Φαβορί οι γηπεδούχοι που μεταμορφώνονται προς το καλύτερο εντός έδρας. Κρατάμε το και over 1,5 με απόδοση 1.60 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία!

Πληρώνουν τα γκολ στο 5.87ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πληρώνουν τα γκολ στο 5.87

Περισσότερα

Click to comment

Trending