Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όχι και αουτσάιντερ η Μπράιτον… #Bats

Από Carabao Cup αλλά και την εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga έχει η σημερινή στήλη του #Bats, με αποδόσεις μέχρι το 2.35.

Τριάδα επιλογών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης, με προγνωστικά που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Βιγιαρεάλ – Χιρόνα

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στο στρατόπεδο της Βιγιαρεάλ. Ο Σετιέν έφυγε πρόωρα ως αποτυχημένος κι ο Πατσέτα καλείται να… μαζέψει να ασυμμάζευτα. Το ξεκίνημά του μέχρι στιγμής είναι μέτριο. Με αυτόν στον πάγκο, το «κίτρινο υποβρύχιο» νίκησε 2-1 την Αλμερία με μέτρια εμφάνιση, έχασε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο Europa League και έμεινε στο 1-1 με τη Βαγεκάνο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι. Αμυντικά παρουσιάζει μεγάλα θέματα κι αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την αποψινή της αντίπαλο.

Η Χιρόνα από την πλευρά της συνεχίζει από εκεί που άφησε την προηγούμενη σεζόν, ξεκινώντας με πέντε νίκες και μία ισοπαλία φέτος. Μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη επίθεση μαζί με την Μπαρτσελόνα (16 γκολ), μετά και το εντυπωσιακό 5-3 απέναντι στη Μαγιόρκα. Ανεξαρτήτως του αν η άμυνά της θα την προδώσει ή όχι, έχει τη δυνατότητα να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στο «Θεράμικα». Επομένως, αξίζει το 2.35 της Fonbet για το over 1,5 της Χιρόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» τη Λας Πάλμας. Την Κυριακή οι «μερένγκες» υπέστησαν την πρώτη ήττα της σεζόν. Η Ατλέτικο αποδείχθηκε ανώτερη και επικράτησε με 3-1 στο ντέρμπι της Μαδρίτης, εκμεταλλευόμενη την κακή αμυντική λειτουργία της αντιπάλου της. Απόψε η Ρεάλ θα επιχειρήσει να ξεσπάσει στη νεοφώτιστη ομάδα, η οποία προέρχεται από την πρώτη της νίκη στην σεζόν με το 1-0 επί της Γρανάδα.

Πάρα πολύ σφιχτή ομάδα η Λας Πάλμας, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι και στα έξι παιχνίδια της μέχρι στιγμής σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα. Μάλιστα, σε πέντε από αυτά μπήκε ένα ή κανένα γκολ. Ταυτοχρόνως, η ομάδα των Κανάριων Νήσων διαθέτει την χειρότερη επίθεση (2 γκολ) αλλά και την καλύτερη άμυνα μαζί με την Μπιλμπάο (4 γκολ) στο πρωτάθλημα. Σήμερα πάντως έχει το πρώτο πραγματικά μεγάλο τεστ της χρονιάς και, όσο κι σταθερή κι αν παρουσιάζεται στα μετόπισθεν, δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει τους αστέρες της «βασίλισσας». Πάμε, λοιπόν, με το over 3,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 από το Betshop.

Προγνωστικά: Τσέλσι – Μπράιτον

Στο Λονδίνο η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μπράιτον, σε ένα ματς μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες. Οι «μπλε» προβληματίζουν για άλλη μια χρονιά και φαίνεται πως μάξιμουμ στόχος τους θα είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Προς το παρόν βέβαια, περισσότερο κοιτούν να βρεθούν όσο πιο μακριά γίνεται από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κι η Ευρώπη, το Carabao και το FA Cup είναι οι μοναδικές ευκαιρίες φέτος για μια διάκριση και έναν τίτλο.

Όχι και αουτσάιντερ η Μπράιτον…ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Όχι και αουτσάιντερ η Μπράιτον…

Κι η Μπράιτον όμως, που έχει υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα αλλά και για το Europa League, θα δείξει την απαιτούμενη σημασία στα κύπελλα. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει κατακτήσει τίποτα στην ιστορία της, επομένως δεν έχει το περιθώριο να… χαραμίζει τρόπαια. Ακόμα και με ροτέισον από τον Ντε Τζέρμπι παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο. Θα βρει απέναντί της και μια κουρασμένη ομάδα, καθώς λόγω των πολλών τραυματισμών ο Ποτσετίνο δεν έχει περιθώριο να αλλάξει πολλά πρόσωπα στη βασική εντεκάδα. Το κλίμα, η ψυχολογία κι η ποιότητα γέρνουν την πλάστιγγα προς τα δεξιά. Δε θα ρισκάρουμε με το διπλό, πάμε καλύτερα με την πρόκριση της Μπράιτον στο 2.05 της Stoiximan.

Περισσότερα

Click to comment

Trending