Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Καυτοί» γηπεδούχοι στον διπλασιασμό #Jimandrez

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με Σαββατιάτικες επιλογές στον διπλασιασμό και… στήριξη γηπεδούχων σε ωραία τετράδα μονών.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με μπόλικες επιλογές, μεγάλο μενού και στήριξη κυρίως σε γηπεδούχους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε σε ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο με προγνωστικά.

Προγνωστικά: Στήριξη σε δυνατές έδρες

Ξεκινάμε με το μεσημέρι και την αναμέτρηση της Σάντερλαντ με την Μίντλεσμπρο. Ωραίο παιχνίδι, καθαρό αγγλικό χαρακτήρα έχει και παραδοσιακή αναμέτρηση. Αμφότερες παίζουν εξαιρετικά τελευταία, οι γηπεδούχοι βάζουν γερές βάσεις για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι αποφεύγουν τις χαμηλές θέσεις και ψάχνουν την επανεκκίνηση στην μετά-Άκπομ, εποχή. Φυσικά και παίζουν σε υψηλό ρυθμό και διαθέτουν ποιότητα σε πολλές θέσεις αλλά η αμυντική τους εικόνα, είναι τραγική. Εύκολα δέχονται φάσεις, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Η Σάντερλαντ μπορεί να πάρει το ματς, εξάλλου βασίζει πολλά στην έδρα της, που είναι μία από τις δυσκολότερες στην κατηγορία. Ο άσος με κάλυψη μονάδας στην ισοπαλία, στο 1.72 είναι αξιόλογος.

Συνέχεια με μπασκετάκι και την αναμέτρηση της ΑΕΚ εναντίον του Λαυρίου, πρεμιέρα για την Basket League σε ένα ματς… αποκαλυπτήριο για την Ένωση, η οποία ενισχύθηκε τρελά το καλοκαίρι με εξαιρετικούς παίκτες και πρώην NBAers. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την φιλοσοφία των παικτών… “λαχείων” από τα κολλέγια και τις μικρές ευρωπαϊκές ομάδες, δύσκολα θα πάρουν κάτι σε μία τόσο δύσκολη έδρα και με νέο προπονητή, τον Κώστα Μέξα, που άλλαξε τα 3/4 της ομάδας. Κρατάμε τον άσσο -9,5 στο 1.70.

Σε ιταλικά… «λημέρια»

Πάμε και στα ιταλικά λημέρια. Ντέρμπι του Τορίνο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και στη Γιουβέντους. Μεγάλη γκρίνια για στους “Μπιανκονέρι ” για την εικόνα τους στο ματς με την Αταλάντα, απαιτείται η νίκη στο ματς αυτό ώστε να επανέλθει η ηρεμία και να πάει χωρίς τριγμούς στο διάλειμμα των Εθνικών. Εντός έδρας βέβαια παίζουν καλά, ξέρουν τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και γενικά πείθουν πολύ περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα πολύ… βαρύ σύνολο, δεν παίζουν καλά και έχουν θέμα στην δημιουργία. Κόντρα στις μεγάλες ομάδες, δεν έχουν δείξει τίποτα και πήραν έναν βαθμό από τύχη απέναντι στη Ρόμα. Το ματς έχει φαβορί, θα το στηρίξουμε, άσσος στο 1.95.

Τέλος στη Γένοβα, η Τζένοα υποδέχεται την Μίλαν, στο πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Serie A. Η φόρμα και των δύο είναι μεγάλη, ο Τζιλαρντίνο έχει φτιάξει ένα σύνολο που παίζει ποδόσφαιρο και στην έδρα του… δεν χάνει εύκολα. Από την άλλη οι «ροσονέρι» δημιουργούν πολλές καταστάσεις στην επίθεση αλλά… αμυντικά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί. Το αμφίτερμα στο 1.90 αποτελεί ιδανική επιλογή.

«Καυτοί» γηπεδούχοι μέχρι τον διπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Καυτοί» γηπεδούχοι μέχρι τον διπλασιασμό

Περισσότερα

Click to comment

Trending