Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου  ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (81.365), Ντόρτμουντ.
  • Διαιτητής: Πάτρικ Ίτριχ.
  • Η Ντόρτμουντ επικράτησε σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην Ουνιόν.
  • Εντός έδρας η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει και τις τέσσερις αναμετρήσεις της με την Ουνιόν για την Bundesliga.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Ρεπορτάζ Ντόρτμουντ

Στάθηκε όρθια στην έδρα της πολύ φορμαρισμένης Χόφενχαϊμ και πανηγύρισε σπουδαίο διπλό με 3-1 για την τέταρτη νίκη της σεζόν. Ο Φούλκρουγκ άνοιξε λογαριασμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο 18’, σε φάση που ξεκίνησε μετά από τραγικό λάθος του Μπρουκς για την Ντόρτμουντ. Ο Χούμελς… απάντησε στα λάθη καθώς ένα δικό του τον ανάγκασε να υποπέσει σε παράβαση εντός περιοχής, με τον Κράμαριτς να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα στο 25’. Λίγο πριν το ημίχρονο οι Βεστφαλοί ανέκτησαν το προβάδισμά τους με τον Ρόις και φάνηκαν να διατηρούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το 2-1 μέχρι την κόκκινη του Μπενσεμπαϊνί στο 71’. Μέχρι το τέλος η Ντόρτμουντ όχι μόνο περιόρισε την Χόφενχαϊμ, αλλά βρήκε και τρίτο γκολ με φοβερή κούρσα και τελείωμα του Ρίερσον στο 90+5’ για το τελικό 3-1. Τέταρτη θέση για την αήττητη ομάδα του Τέρζιτς, που όσο καλά τα πάει στη Γερμανία τόσο προβληματίζει στην Ευρώπη. Στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της για τους ομίλους του Champions League έμεινε στο 0-0 με τη Μίλαν, σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Ένας βαθμός σε δύο ματς ο απολογισμός μέχρι στιγμής, με γκολ 0-2 για την Μπορούσια.

Stat attack: Εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 23 επίσημα παιχνίδια της.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο Μπενσεμπαϊνί, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Ζάμπιτσερ, Μενιέ και Μόρεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Βολφ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ρίερσον – Έζτσαν, Τσαν – Μπραντ, Ρόις, Μάλεν – Φούλκρουγκ.

Ρεπορτάζ Ουνιόν Βερολίνου

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η φετινή χρονιά για την Ουνιόν Βερολίνου που βρίσκεται σε πολύ κακή φόρμα. Παρότι κυριάρχησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, υπέστη την ήττα με 1-0 από τη νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ για να πέσει στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 2-0-4. Σαν να μην έλειπε αυτό, ακολούθησε η ήττα στο Champions League από την Μπράγκα, η οποία ήρθε με τον πιο επώδυνο τρόπο. Η Ουνιόν κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε γκολ του Μπέκερ στο 30’ και στο 37’. Οι Πορτογάλοι μείωσαν στο 41’ με τον Νιακατέ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δριμύτεροι, φτάνοντας στην ισοφάριση (51’) και τελικά στην ανατροπή (90+4’). Πλέον, η γερμανική ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς έχει μείνει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Stat attack: Μετρά έξι συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Κνόχε, Σάφερ, Κεντίρα και Ντελ λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ρόνοφ – Ντοέκι, Μπονούτσι, Λεϊτέ – Γιουράνοβιτς, Κραλ, Τουσάρ, Χάμπερερ, Γκόσενς – Μπέκερ, Μπέρενς.

Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου

Με την εικόνα και τα αποτελέσματα της Ουνιόν τον τελευταίο καιρό, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει τέτοια απόκλιση στις αποδόσεις. Άλλωστε, η Ντόρτμουντ μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά εντός έδρας είναι δύναμη. Δεδομένης της προβληματικής άμυνας των φιλοξενούμενων, αξίζει να πάμε με το combo 1 & over 2,5 στο 2.38 της Novibet.

Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending