Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Γκρενάλ» και κάρτες έως 13.00 #Mertzanidis

«Γκρενάλ» και κάρτες έως 13.00

Δυάδα, κάρτες και ειδικά σήμερα από τον #Mertzanidis, ο οποίος ταξιδεύει σε Βραζιλία και Νορβηγία.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε η δυάδα με την Γκλάντμπαχ και την Μπιλμπάο αφού οι Ισπανοί νικήσανε άνετα με 3-0 την Αλμερία. Με ακόμα ένα ντέρμπι θα ασχοληθώ από την Λατινική Αμερική αφού σήμερα έχουμε δυνατό αγώνα στο Πόρτο Αλέγκρε. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

• Ξεκινάμε με την Ιντερνασιονάλ η οποία θα υποδεχτεί την μισητή αντίπαλο, Γκρέμιο. Γνωστό το ντέρμπι αφού το «Γκρενάλ» είναι από τα μεγαλύτερα στην Βραζιλία. Βλέπω αρκετή ένταση και με τον συγκεκριμένο διαιτητή πιστεύω θα ξεφύγει αρκετά. Ποντάρουμε στις κάρτες αλλά και σε μία κόκκινη.

• Γυρνάμε στην Ευρώπη αφού στην Νορβηγία η Μόλντε θα υποδεχτεί την Μπόντο Γκλιμτ. Αμφότερες είχαν ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά δεν ξεφεύγουν από τον στόχο τους στον πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση και θα κοιτάξουν να κρατήσουν την πρωτιά αλλά οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα. Δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω αμφότερες θα βρουν γκολ. Επιλέγουμε το over σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

• Τέλος μένουμε στην Νορβηγία, αφού η Σάρπσμποργκ υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ. Ακόμα δυο ομάδες που στηρίζονται στην επίθεση τους αφού αμυντικά έχουν αρκετά κενά. Πρώτη επιλογή και εδώ το over 2,5.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.13
18:00

Μόλντε – Μπόντο Γκλιμτ

Over 2,5

1.45
18:00

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ

Over 2,5

1.47
BET: 25 units
Μονό
22:00

Ιντερνασιονάλ – Γκρέμιο

Over 7 κάρτες AH

1.90
BET: 40 units
Μονό
22:00

Ιντερνασιονάλ – Γκρέμιο

Κόκκινη κάρτα

2.50
BET: 25 units
Fun bet
22:00

Ιντερνασιονάλ – Γκρέμιο

Κόκκινη κάρτα και για τις δυο ομάδες

13.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending