Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άσοι, διπλά και τριπλασιασμός στην Κίνα #Dikopoulos

Άσοι, διπλά και τριπλασιασμός στην Κίνα

Ημέρα Τσιτσιπά στο ταμπλό των διπλών αλλά και ειδικές επιλογές με άσους σε τιμές τριπλασιασμού. Γράφει ο #Dikopoulos.

Καλημέρα με vibes από τένις και Άπω Ανατολή καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το 1000άρι στην Σανγκάη. Στον γύρο των 16 βρίσκεται το τουρνουά με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο ταμπλό των ανδρών αλλά και ελληνικό ενδιαφέρον στο ταμπλό των διπλών. Προγνωστικά τένις, με ειδικές επιλογές αλλά και αρκετά υψηλές αποδόσεις που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον στα διπλά ανδρών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να ολοκληρώσει την χρονιά με ένα δυνατό φινάλε και για αυτό τον λόγο συμμετέχει και στα διπλά. Ο Έλληνας αθλητής αγωνίζεται με παρτενέρ τον Ολλανδό Ρόμπιν Χαας. Ξεκίνησαν την πορεία τους με μία πολύ καλή νίκη, αλλά πλέον το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Οι Αυστραλοί Ντε Μινόρ και Πουρσέλ έκαναν την μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας το νούμερο 1 του ταμπλό. Επιπλέον, ο Πουρσέλ θεωρείτε σπεσιαλίστας στα διπλά και δικαίως έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, κοιτώντας για προγνωστικά τένις θεωρώ αρκετά δελεαστικό το 1.60+ της νίκης των Αυστραλών. Ακόμα περισσότερο όμως μου αρέσει το over στα games, υπενθυμίζοντας εδώ πως εάν το παιχνίδι οδηγηθεί σε τρίτο σετ, οι αθλητές θα παίξουν τάι μπρέικ 10 πόντων. Έχω την εντύπωση πως το ένα σετ θα είναι αρκετά κλειστό και παράλληλα θα επιβεβαιωθεί και το όριο των 20,5 games. Επίσης, εάν αυτό συνδυαστεί και με νίκη των Αυστραλών τότε η τιμή ξεπερνάει τα επίπεδα του τριπλασιασμού.

Προγνωστικά τένις: Next Gen ντέρμπι

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Σίνερ και Σέλτον. Αμφότεροι οι νεαροί αθλητές δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να μας προσφέρουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Επίσης, δεν είμαι αρκετά σύμφωνος με τις αποδόσεις καθώς ναι μεν ο Σίνερ είναι το φαβορί αλλά όχι για 1.20+. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να οδηγηθεί στα τρία σετ το παιχνίδι. Όμως θεωρώ πως υπάρχει αξία σε ένα ειδικό στοίχημα.

Δύο αθλητές που στηρίζονται στο καλό σερβίς τους και από εκεί θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις. Σερβίρουν πολύ καλά μέχρι στιγμής στο τουρνουά και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Για προγνωστικά τένις, με χαρά μου είδα πως το όριο στους άσους βρίσκεται σε πολύ καλό όριο. Έχοντας στο μυαλό μου πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε τρία σετ, δεν βρίσκω τον τρόπο που δεν θα βγουν 10 άσοι σε ολόκληρο τον αγώνα. Επιπλέον, ο Σέλτον σερβίρει εξαιρετικά γρήγορα στην διοργάνωση, εκμεταλλευόμενος την τόσο γρήγορη επιφάνεια. Καλή σας επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Άσοι, διπλά και τριπλασιασμός στην ΚίναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Άσοι, διπλά και τριπλασιασμός στην Κίνα

Ειδικό
10:10

Ντε Μινόρ/Πουρσέλ – Τσιτσιπάς/Χάασε

Ντε Μινόρ/Πουρσέλ να κερδίσουν 1ο σετ & αγώνα

1.93
BET: 30 units
Combo
10:10

Ντε Μινόρ/Πουρσέλ – Τσιτσιπάς/Χάασε

1 & over 20,5

3.05
BET: 10 units
Ειδικό
13:30

Σίνερ – Σέλτον

Over 9,5 Άσοι

1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending