Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Εν αναμονή των σπουδαίων για Κουλιεράκη

 

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ντέρμπι και τη “λευκή” ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Λαμία (9/2, 18:30) στο “Αθανάσιος Διάκος”, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει αύριο (7/2) να δει την κατάσταση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού.

Στη σημερινή (6/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι αύριο (7/2) για να δει την κατάσταση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον Ολυμπιακό, θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (7/2) σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο.

Κατά τα άλλα, ο Τάισον δούλεψε μόνος του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, όπως και ο Νίκολας Κουαλιάτα.

Την Τρίτη (7/2) οι “ασπρόμαυροι” θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending