Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Δουλεύει για την συνέχεια…

Ευεργετική η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Κώστα Μπράτσο

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και η διακοπή του πρωταθλήματος της SL, μάλλον είναι δύο ευχάριστα γεγονότα για τον Κώστα Μπράτσο.

Η ομάδα του Βόλου κέρδισε πρόκριση και πολύ περισσότερο ηρεμία, ενώ με την απόδοσή της, έδειξε ότι αντέδρασε και φυσικά έστειλε μήνυμα για την συνέχεια…

Όπως και ο Κώστας Μπράτσος τόνισε, η “κακή” πορεία της Βολιώτικης ομάδας είναι κάτι σχετικό, από την στιγμή που ο Βόλος έβγαλε ένα πρόγραμμα που δεν χαρακτηρίζεται εύκολο (παιχνίδια με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ).

Οπωσδήποτε οι μόλις 2 βαθμοί είναι μία φτωχή συγκομιδή, όπως και το  -8 στην διαφορά τερμάτων, παρουσιάζει την εικόνα της ομάδας.

Ο Βόλος έχει πετύχει 6 τέρματα, τέσσερα περισσότερα από Παναιτωλικό, δύο από Ατρόμητο που είναι πάνω από τον Βόλο, ενώ στην άμυνα τα 14 γκολ που έχει δεχτεί είναι το πραγματικό πρόβλημα…

Ο Βόλος διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί ένα γκολ λιγότερο από τον Ατρόμητο (15) και δύο από την Κηφισιά που έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 16 φορές.

Και βέβαια μαζί με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, είναι οι τρεις ομάδες που παραμένουν δίχως νίκη στο πρωτάθλημα!

Αρνητικό ρεκόρ για τον Βόλο, που ζει μία πρωτόγνωρη γι΄ αυτόν κατάσταση.

 

 

Trending