Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εθνικές και τρίποντα που δελεάζουν στο 2.20 #Jimandrez

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη που συνδυάζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής απόψε, ημέρας γεμάτη με αγώνες και ευκαιρίες. Τρία πονταρίσματα ξεχώρισα, όλα σε αξία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Προγνωστικά: Επιλογές με Εθνικές και γκολ

Ξεκινάμε με τις… όχι και τόσο αγαπημένες Εθνικές. Κοινός παρανομαστής των δύο αγώνων, το σημείο που έχουμε καταλήξει. Αρχικά ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία και Νιγηρία. Φιλικό είναι, αλλά θέλουν οι πρώτοι να αποδείξουν αρκετά και οι δεύτεροι να κάνουν την απαραίτητη πρόβα τζενεράλε για το Κόπα Άφρικα. Σχετικά πλήρεις και οι δύο ομάδες, ανοιχτό ματσάκι περιμένουμε και τις επιθέσεις των δύο να δημιουργήσουν, αφού άλλωστε αναμένεται στους μεν να έχουν αλλάξει πολλά με τον Μαντσίνι στον πάγκο και στους δε υπάρχει η ποιότητα με όλα τα αστέρια τους. Αξία στο αμφίτερμα στο 1.95.

Συνέχεια με το Ιρλανδία – Ελλάδα όπου περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας ανοίγουν πολύ τα παιχνίδια τους και η Εθνική δεν έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα στην άμυνα μακριά από την Φιλαδέλφεια, ωστόσο αμυντικά στερούνται εμπειρίας και… τρώνε εύκολα γκολ. Επίσης αμφίτερμα, σε απόδοση ακόμα πιο δελεαστική στο 2.20.

Προγνωστικά: Τρίποντα στο Μονακό

Κλείνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μονακό και Βίρτους Μπολόνια. Παιχνίδι στη Γαλλία ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, με άλλη φιλοσοφία και ενέργεια μέσα στο παρκέ. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, οι Ιταλοί περιμένουν ξανά πολλά από την περιφέρεια τους και το μακρινό σουτ. Η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Τζόρτζεβιτς καλή περιφερειακή άμυνα δε παίζει, έχει δεχθεί 19 τρίποντα σε δύο ματς με Σολέ και Βαλένθια και τώρα απέναντι του θα βρει διάφορους… δολοφόνους όπως ο Μπελινέλι, ο Χάκετ, ο Κορντινιέ, ο Ντόμπριτς ακόμα και οι Μίκι, Σενγκέλια, Σμιθ μπορούν να βοηθήσουν.

Το να πετύχει το σύνολο του Μπάνκι εννιά τρίποντα έστω στο 1.87, είναι τίμιο και μπαίνει στις επιλογές μας.

Εθνικές και τρίποντα που δελεάζουν στο 2.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Εθνικές και τρίποντα που δελεάζουν στο 2.20

Μονό
19:00

Σαουδική Αραβία – Νιγηρία

Goal/goal

1.95
BET: 20 units
Μονό
20:00

Μονακό – Βίρτους Μπολόνια

Βίρτους Μπολόνια over 8,5 τρίποντα

1.87
BET: 20 units
Μονό
21:45

Ιρλανδία – Ελλάδα

Goal/goal

2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending