Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πρόβα ευρωπαϊκού στο Βουκουρέστι για τους πρωταθλητές της αεροβικής

 

Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας θα δώσουν οι Έλληνες αθλητές της αεροβικής γυμναστικής το τελευταίο τους αγωνιστικό τεστ πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο κύπελλο ανδρών-γυναικών “RomGym Trophy” από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Στο Βουκουρέστι θα αγωνιστούν ένας άνδρας (Νίκος Παπαγεωργίου) και τέσσερις γυναίκες (Φαίδρα Διαμαντή, Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Σταυρούλα Κεραμίδα), με προπονητές τον Δημήτρη Πολύζο, ο οποίος θα έχει χρέη κριτή στη διοργάνωση, και την Αθηνά Γουρνά.

Στο Ατομικό Ανδρών έχει δηλώσει συμμετοχή ο Παπαγεωργίου, στο Ατομικό Γυναικών η Διαμαντή και η Κεραμίδα, ενώ ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει επίσης στο Μικτό Ζευγάρι (Παπαγεωργίου / Διαμαντή), στο Τρίο (Αυγητίδου / Θεοδωρακέα / Κεραμίδα) και στην Πεντάδα (Παπαγεωργίου / Διαμαντή / Αυγητίδου / Θεοδωρακέα / Κεραμίδα).

Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει την Παρασκευή (13/10) με τους προκριματικούς του Ατομικού Ανδρών και του Τρίο, θα ακολουθήσουν το Σάββατο (14/10) οι αντίστοιχοι προκριματικοί του Ατομικού Γυναικών και της Πεντάδας, ενώ την Κυριακή (15/10) θα διεξαχθούν οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων, σε μία διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από συνολικά 21 χώρες και τέσσερις ηπείρους.

Μετά την ολοκλήρωση του παγκοσμίου κυπέλλου ανδρών-γυναικών “RomGym Trophy”, το Βουκουρέστι θα φιλοξενήσει τους Βαλκανικούς Αγώνες αεροβικής (17-19 Οκτωβρίου) στους οποίους θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς οκτώ αθλήτριες της κατηγορίας νεανίδων (Αθηνά Ανδαλή, Σταυρούλα Ανδριανοπούλου, Νεφέλη Βούλα, Αριάδνη Γραμμένου, Μαρία-Κρυσταλία Κολιαδήμα, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Μανούσου, Μαρία Οικονόμου) χωρίς οικονομική επιβάρυνση της Ε.Γ.Ο. και καλύπτοντας τα έξοδα εξ ιδίων, συνοδευόμενες από τη διεθνή κριτή Μαρία Καζάκη, επίσης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει έναν μήνα αργότερα στην Αττάλεια της Τουρκίας.//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending