Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φαβορί και «σκούπα» στο 2.20 #Jimandrez

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη Σαββατοκύριακου και επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε αποδόσεις του 2.20.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββατοκύριακου σήμερα, μίας και οι βασικές επιλογές μας είναι λίγες και μετρημένες ελέω… εθνικών. Παρόλα αυτά έχουμε ξεχωρίσει κάποια προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Σάββατο με… φαβορί και over

Ξεκινάμε με ένα κλασικό αγγλικό ντέρμπι των χαμηλών κατηγοριών. Η ιστορική Νοτς Κάουντι υποδέχεται τη Μάνσφιλντ σε ένα ματς με αρκετά ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση, παίζουν φοβερό επιθετικό ποδόσφαιρο και παρασύρουν τον αντίπαλο στον ρυθμό τους. Ομάδα που πρεσάρει, που τρέχει, που έχει μονάδες σαν τον Μακγκόλντρικ στην σύνθεση τους, δεδομένα θα διεκδικήσουν την άνοδο. Σφιχτή και αήττητη η φιλοξενούμενη από τον Απρίλιο αλλά το ποδόσφαιρο που παίζει δεν πείθει. Δέχεται με δυσκολία γκολ, βέβαια απέναντι της θα βρει ένα καλύτερο σύνολο. Το ματς έχει φαβορί, εμείς το στηρίζουμε στο 2.20.

Συνέχεια με μπάσκετ και την αναμέτρηση του Αμαρουσίου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι παίζουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να δώσει απαντήσεις μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Προμηθέα, έχει ταλέντο στο ρόστερ όμως αμυντικά φαίνεται προβληματική η διαχείριση του προπονητή, ειδικά στην περιφέρεια. Με Χιλ, Γιαννόπουλο έξω και Ζούστον, Ραντούλιτσα μέσα οι νεοφώτιστοι μπορούν να πετύχουν μερικά καλάθια και… να βγάλουν το over 71,5 στο 1.83.

Προγνωστικά: Κυριακή με γκολ και «σκούπα»

Πάμε και στο Κυριακάτικο μενού με την αναμέτρηση της Γεωργίας απέναντι στην Κύπρο. Οι φιλοξενούμενοι, αποτελούν το χειρότερο σύνολο των προκριματικών, παρουσιάζουν κάκιστη εικόνα και… παίζουν πολύ άσχημο ποδόσφαιρο. Η άμυνα τους μπάζει, δέχεται εύκολα γκολ και δεδομένα θα… φάει πίεση από την παρέα του Κβαρατσκέλια. Ούτε αυτή έχει κίνητρο, έχει αποκλειστεί από καιρό, αλλά προετοιμάζεται για τα μπαράζ του Nations League και στο πρόσφατο φιλικό με την Ταϊλάνδη… σάρωσε με εντυπωσιακή εμφάνιση. Η λογική λέει πως γκολ… ξανά θα δούμε, υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσει και η Κύπρος, παίζουμε το over 2,5 στο 1.88.

Κλείνουμε με τους τελικούς του γυναικείου ΝΒΑ και το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας, με τις Έισις να προηγούνται με 2-0. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο, αφού το σύνολο της Μπέκι Χάμον χτυπάει αλύπητα από την περιφέρεια και το αυστηρό της ροτέισιον δημιουργεί ξεχωριστή δυναμική. Οι Λίμπερτι μπορεί να έχουν την killer Ιονέσκου από το τρίποντο αλλά είναι απελπιστικά μόνη και άμυνα… δεν παίζουν. Επειδή η τελευταία δίνει τα τρόπαια, οι Έισις μπορούν… να τελειώσουν την δουλειά με σκούπα σήμερα, επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.75.

Φαβορί και «σκούπα» στο 2.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φαβορί και «σκούπα» στο 2.20

Περισσότερα

Click to comment

Trending