Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νορβηγία – Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νορβηγία – Ισπανία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Νορβηγία – Ισπανία προγνωστικά

  • «Στάδιο Ούλεβαλ» (27.200), Όσλο.
  • Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ.
  • Πρώτος γύρος: Ισπανία – Νορβηγία 3-0.
  • Η Ισπανία μετρά έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι στη Νορβηγία, με απολογισμό 4-1-1 σε επίσημα ματς.
  • Σε έξι από τα εννιά μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Νορβηγίας

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της στα προκριματικά, η Νορβηγία διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας την Κύπρο και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, και χρειάστηκε την τύχη με το μέρος της για να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Σόρλοθ κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα στο 33’. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πιο εύκολα όταν ο Χάαλαντ άρχισε να θυμίζει… Χάαλαντ. Με δύο γκολ στο 65’ και στο 72’ ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε το παιχνίδι, ενώ ο Άουρσνες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-4. Στους δέκα βαθμούς πλέον η Νορβηγία, η οποία βρίσκεται στο -5 από την Σκωτία και στο -2 από την Ισπανία, η οποία έχει παίξει έναν αγώνα λιγότερο.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5, με τα τρία από αυτά να έχουν over 3,5 τέρματα.

Απουσίες: Κανένα νέο πρόβλημα για τον Σολμπάκεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νίλαντ – Ρίερσον, Άγερ, Έστιγκαρντ, Μέλινγκ – Έντεγκαρντ, Μπέργκε, Άουρσνες – Σόρλοθ, Σολμπάκεν, Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Έκανε το καθήκον της και υπέταξε την Σκωτία στην Σεβίλλη, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κυρίαρχη και από καθαρή ατυχία δεν προηγήθηκε από το ημίχρονο, με καλύτερη στιγμή της το δοκάρι του Μερίνο στο 34’. Στο 60’ η Σκωτία έχασε τη μοναδική της ευκαιρία να προηγηθεί, όταν το φάουλ του ΜακΤόμινεϊ κατέληξε στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε επειδή ο εκτεθειμένος Χέντρι εμπόδιζε τον Σιμόν. Η «φούρια ρόχα» το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε τελικά να πάρει προβάδισμα με τον Μοράτα στο 73’ έπειτα από σέντρα του Νάβας. Στο 86’ ο Σανθέτ σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη, ισοφαρίζοντας έτσι και το σκορ του πρώτου αγώνα στη Γλασκώβη. Πλέον, σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων κριτήριο θα είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, στην οποία οι Ισπανοί έχουν ισχυρό πλεονέκτημα. Με δώδεκα βαθμούς σε πέντε ματς, το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε βρίσκεται στο -3 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Σκωτία με ματς παραπάνω.

Stat attack: Το no goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τους τελευταίους οκτώ αγώνες της.

Απουσίες: Νίκο Γουίλιαμς και Μπαλντέ τέθηκαν νοκ άουτ μετά το παιχνίδι με την Σκωτία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Φ. Γκαρθία – Μερίνο, Ρόδρι – Φ. Τόρες, Γκάβι, Ογιαρθάμπαλ – Μοράτα.

Νορβηγία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Νορβηγία – Ισπανία

Οι Νορβηγοί θέλουν οπωσδήποτε για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης, ενώ στην Ισπανία τα πράγματα είναι… πιο χαλαρά. Ακόμα κι έτσι, η «φούρια ρόχα» θα κυνηγήσει το τρίποντο για να παίξει χωρίς άγχος τον Νοέμβριο κόντρα σε Κύπρο και Γεωργία. Δύσκολα δέχονται γκολ οι Ισπανοί αλλά η ποιότητα των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα την παρουσία του Χάαλαντ θα τους ζορίσει οπωσδήποτε. Πάμε με το goal/goal & under 4,5 στο 2.20 της Novibet.

Νορβηγία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Νορβηγία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending