Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Super League 2 (3η αγωνιστική): Για το απόλυτο ο Λεβαδειακός, εκτός έδρας αποστολή για Λάρισα

 

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – Απόλλων Πόντου και Αιολικός – Λάρισα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 

Στον Βορρά τα φώτα της σημερινής ημέρας στη Super League 2, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ στον Νότο ο Τηλυκράτης υποδέχεται την Ηλιούπολη, η οποία ψάχνει την πρώτη φετινή νίκη της.

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου με μοναδικό στόχο το 3/3 που ενδεχομένως να τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στη σεζόν στη φυσική έδρα του, το “Λάμπρος Κατσώνης”, αφού με την Κοζάνη είχε ξενιτευτεί στην Καισαριανή. Στις 16:00 ο Αιολικός φιλοξενεί την Λάρισα που προέρχεται από νίκη κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και από τα γεγονότα που συνέβησαν με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Την ίδια ώρα ο Μακεδονικός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε ουδέτερη έδρα η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει την Κοζάνη, καθώς το Πανθεσσαλικό δεν ήταν διαθέσιμο κι έτσι θα μεταβεί στην Καρδίτσα, σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα.

Για το Nότο, ο Τηλυκράτης υποδέχεται την Ηλιούπολη, με τους γηπεδούχους να έχουν τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ τους φιλοξενούμενους να έχουν έναν μετά από δύο αγωνιστικές.//K.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Τηλυκράτης-Ηλιούπολη
16:00 Αιολικός-Λάρισα
16:00 Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου
16:00 Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
16:00 Νίκη Βόλου-Κοζάνη

Δευτέρα 16/10, 13:00
Διαγόρας Ρόδου-Χανιά

Περισσότερα

Click to comment

Trending