Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ελλάδα – Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ελλάδα – Ολλανδία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ελλάδα – Ολλανδία προγνωστικά

  • «Στάδιο Αγιά Σοφιά» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ.
  • Πρώτος γύρος: Ολλανδία – Ελλάδα 3-0.
  • Η Ολλανδία μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι στην Ελλάδα, με απολογισμό 5-1-0 σε επίσημα παιχνίδια.
  • Σε έξι από τα οκτώ μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης κάνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της στην εποχή Πογέτ, με 2-0 στην έδρα της Ιρλανδίας. Παρότι δέχτηκε έντονη πίεση στην αρχή, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι, κατάφερε να ισορροπήσει το ματς. Ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από φανταστική σέντρα του Τσιμίκα στο 20’, και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μασούρας πέτυχε το 2-0 στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έκανε εξαιρετική διαχείριση και κράτησε το μηδέν, παρά τις ευκαιρίες των Ιρλανδών. Μετά από έξι αγωνιστικές, η «γαλανόλευκη» μετρά δώδεκα βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απόψε για να ελπίζει για τη δεύτερη θέση.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Κουρμπέλης που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο ματς με την Ιρλανδία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Μπακασέτας, Σιώπης, Μάνταλος – Μασούρας, Πέλκας, Γιακουμάκης.

Ρεπορτάζ Ολλανδίας

Η Ολλανδία δεν μπόρεσε να γίνει η πρώτη ομάδα που παίρνει αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία, κι έτσι θα δώσει σημαντική μάχη για την πρόκριση απόψε. Απέναντί της βρήκε έναν εξαιρετικό Εμπαπέ, που με ωραίο γυριστό στο 7’ και φοβερό τελείωμα έξω από την περιοχή στο 53’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «μπλε». Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κούμαν ήταν να μειώσει στο 83’ με τον Χάρτμαν, με την εστία των Γάλλων να παραβιάζεται για πρώτη φορά σε αυτή την προκριματική φάση. Δεύτερη ήττα για τους «οράνιε», πάλι από τη Γαλλία, με την οποία παρέμειναν στους εννιά βαθμούς σε πέντε ματς. Σήμερα ένας βαθμός πιθανότατα θα της είναι αρκετός, δεδομένου ότι της έχουν απομείνει τα ματς με Ιρλανδία εντός και Γιβραλτάρ εκτός έδρας.

Stat attack: Μετρά εννιά συνεχόμενα over 2,5.

Απουσίες: Ο Βέγκχορστ αποχώρησε τραυματίας πριν το ημίχρονο κόντρα στη Γαλλία, όμως τελικά φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Φερμπρούγκεν – Χερτράουντα, Φαν Ντάικ, Ακέ, Ντούμφρις, Ράιντερς, Φέερμαν, Χάρτμαν – Σίμονς, Μπέρχβαϊν, Μάλεν.

Ελλάδα - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ελλάδα – Ολλανδία

Φαίνεται κι από την πιθανή ενδεκάδα των Ολλανδών πως οι επιλογές είναι περιορισμένες για τον Κούμαν, λόγω των πολλών τραυματισμών. Απέναντί τους θα βρουν την Ελλάδα σε πολύ καλή ψυχολογία και με στόχο τη νίκη. Ακόμα κι έτσι όμως, υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ισοπαλία θα βολέψει τους «οράνιε» και δύσκολα η «γαλανόλευκη» θα κάνει την υπέρβαση να τους κερδίσει. Πάμε με το Χ στο 3.35 της WinMasters.

Ελλάδα - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ελλάδα - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending