Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

F1: Ασταμάτητη δράση τριών εβδομάδων στην νότια Αμερική

 

Η πρώτη τριπλέτα αγώνων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 έφτασε και περνάει από το Όστιν του Τέξας, το Μεξικό και την Βραζιλία.

Χωρίς… ανάσα θα διεξαχθούν τα τρία επόμενα Grand Prix του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ. Η F1 ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αυτήν την εβδομάδα για το 18ο αγωνιστικό τριήμερο του 2023 και με πέντε αγώνες να απομένουν για το κλείσιμο της σεζόν.

Μετά από αυτό όμως, δεν υπάρχει διακοπή μέχρι και τις αρχές του Νοεμβρίου. Το ακριβώς επόμενο τριήμερο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταξιδεύει ελαφρώς νοτιότερα, στο Μεξικό, για το ομώνυμο Grand Prix. Στην χώρα του Σέρχιο Πέρεζ μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν νεότερα σχετικά με το μέλλον του ίδιου ή του διδύμου που θα διαθέτει η Red Bull Racing από το 2024.

Η τριπλέτα αγώνων θα κλείσει με το Ιντερλάγκος της Βραζιλίας, όπου πλέον η F1 και το κοινό της θα μετρούν αντίστροφα πια για το highlight της σεζόν που ακούει στο όνομα Λας Βέγκας. Σε αυτό το… σερί γεμάτο μηχανοκίνητη δράση, πρέπει να προσμετρηθούν και δύο ακόμα αγώνες Σπριντ. Τέσσερις έχουν λάβει χώρα μέχρι στιγμής αυτή τη χρονιά, στο Αζερμπαϊτζάν, την Αυστρία, το Βέλγιο και το Κατάρ. Οι άλλοι έρχονται λίαν συντόμως με το ένα να είναι τώρα στο Όστιν και το άλλο στην Βραζιλία.

Συνολικά λοιπόν, δύο Σπριντ και τρία Grand Prix σε τρεις εβδομάδες, αρκετό υλικό για να χορτάσουν και οι… αχόρταγοι. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως μία ακόμα τριπλέτα ήταν προγραμματισμένη αυτήν την σεζόν, στα τέλη Μαΐου, αλλά η ακύρωση της Ίμολα άλλαξε τα δεδομένα.

Δείτε αναλυτικά, πώς διαμορφώνονται τα τρία επόμενα αγωνιστικά τριήμερα της F1:

20-22 Οκτωβρίου: GP Ηνωμένων Πολιτειών – Σπριντ (22/10, 01:00), GP Ηνωμένων Πολιτειών – Αγώνας (22/10, 22:00)
27-29 Οκτωβρίου: Grand Prix Μεξικό (29/10, 22:00)
3-5 Νοεμβρίου: GP Βραζιλίας – Σπριντ (4/11, 20:30), GP Βραζιλίας – Αγώνας (5/11, 19:00).//ΓΑ

Περισσότερα

Click to comment

Trending